Anna Miettinen: Murtumia -näyttelyn taiteilijatapaaminen

ti 21.5. klo 14.00
Anna Miettisen taideteos

Café Pähkinä /Hämeenkylän seurakunta

Kahvilagalleria Café Pähkinässä on kuukausittain vaihtuvia taidenäyttelyitä. Näyttelyt ovat avoinna ma-to klo 10-14 kahvilan ollessa auki. Sydämellisesti tervetuloa taiteilijatapaamiseen!

Loppukevään ja kesän taiteilijamme on Anna Miettinen.

Taiteilijan kuvaus:

"Olen 22-vuotias taiteilija Helsingistä. Teokseni saavat inspiraation sisäisistä kuvista, jotka kypsyvät teoksiksi usein maastossa, jossa musiikki, runot ja kuvat kutsuvat esiin toisiaan. 

Murtumia on ensimmäinen taidenäyttelyni, joka kertoo tuntemattomaan maastoon antautumisesta syntyvästä uudesta liikkeestä ja kukinnosta. Vanhan tulee murtua, jotta uusi voi kasvaa ja luutua vahvaksi. Silti vanha ei koskaan katoa, vaan on osa uutta luuta. Matkalla pyhän johdatuksessa aukeaa jollakin tapaa tuttu, mutta silti tuntematon maaperä, jonka syleilyssä synnyn jatkuvasti uudestaan. 

Maalaan akryyliväreillä ja piirrän liiduilla."

Miettisen taidenäyttely on nähtävillä Café Pähkinässä kesän yli kahvilan ollessa auki.

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Hämeenkylän seurakunta

Ota yhteyttä

Seurakuntapastori
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Olen taidemaalari, pappi, retriittiohjaaja ja hengellinen ohjaaja.

Hämeenkylän seurakunnassa on tullut työskenneltyä vuodesta 2013. Teen papin työtä osa-aikaisesti voidakseni työskennellä myös taiteilijana. 

Asun luonnon rauhassa ja maalaan vanhassa leipomossa. Sanat saavat merkityksensä hiljaisuudesta, on joku viisas sanonut. Tervetuloa siis mukaan joskus Hämeenkylän kirkolle arki-illan retriitti-iltaan, joita minulla on ilo ohjata keväisin ja syksyisin. Seuraa tapahtumakalenteria! Hiljaisuudesta nousee myös hyviä keskusteluja. On suuri kunnia ja luottamustehtävä saada kuunnella teitä, joiden kanssa tiet kohtaavat.