Kirkkomuskari sisarusryhmä kevät 2024

ke 17.4. klo 10.45

Ilmoittaudu tästä Linkki avautuu uudessa välilehdessä

KIRKKOMUSKARI SISARUSRYHMÄ KEVÄT 2024

Taaperoryhmää ohjaa musiikkikasvattaja Jaana Muthoni-Vahermaa. Muskarin kesto on 30 min. Ilmoittautuminen keväään ryhmiin alkaa 27.11.2023. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kausi alkaa ke 10.1.2024.

Ilmoittautuminen on sitova - ilmoittautumalla mukaan sitoudut kausimaksuun. Laskutus tapahtuu sähköisesti. Kevätkauden hinnat:60e kausi vauva- ja taaperomuskarit, sisarusalennus, -15 e.

Kirkkomuskari on tarkoitettu ensisijaisesti n. 0-4-vuotiaille lapsille ja lasten läheisille aikuisille. Muskariryhmät toimivat Hämeenkylän kirkolla, Auratie 3.  Muskarissa on läsnä hengellinen ulottuvuus. Muskarilaisia kutsutaan myös  mukaan toteuttamaan lasten ja perheiden jumalanpalveluksia. 

Kirkkomuskarissa on iloista toimintaa  laulun, lorutuksen, leikin ja musiikin tahtiin. Myös rauhoittumista ja vanhemman ja lapsen varhaisen vuorovaikutuksen vahvistamista, hellää läsnäoloa.  Musiikkikasvatus on varhaisiän tavoitteellista toimintaa, joka kehittää lapsen henkistä, hengellistä, musiikillista kasvua. Lapsi tutustuu musiikin perusasioihin laulaen, leikkien, rytmi- ja kehosoittimia soittaen, liikkuen ja kuunnellen. Perhe saa samalla mukavan lauluvaraston kotiin. Muskarin mukavassa ilmapiirissä tutustutaan toisiin samassa lasten ikävaiheessa oleviin perheisiin, seurakunnan toimintaan turvallisen Taivaan Isän rakastamana.

Kirkkomuskarin jälkeen voit jäädä aulaan leikkimään lapsesi kanssa. Tarjolla on klo 11 Yhteisen pöydän lounas seurakuntasalissa. 

Lisätietoja ja vapaiden paikkojen tiedustelu varhaiskasvatuksen ohjaaja Terhi Kuoppalalta terhi.kuoppala@evl.fi tai 0505736356

  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille

Kirkkomuskari Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Hämeenkylän seurakunta

Ota yhteyttä

Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Hämeenkylän seurakunta

Työalavastuu: perhetyö, iltapäiväkerhotyö, varhaiskasvatusyhteistyö, pyhäkoulutyö Menetelmä-ohjaaja: Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, ReTeaming, Solmuja parisuhteessa-neuvoja Parisuhteen kuntokartoitus, Parisuhteen ja Vanhemmuuden Palikat, Toimiva Perhekoulu, Erosta eteenpäin, Kouluikäisten lasten eroryhmien ohjaaja (Kasper ry),Tarinoiden maa, Muksuoppi