Messu ja Pipliaseuran lähetyspyhä

su 14.4. klo 10.00
Rukous raamatunkäännöstyön hyväksi.

Tikkurilan kirkko

Pipliaseuran lähetyspyhässä vietetään Raamattusunnuntaita. Raamattusunnuntai tekee näkyväksi, kuinka raamatunkäännöstyö edistää kansojen kirjakielen ja lukutaidon lisääntymistä. Messussa on mukana yhteyspäällikkö Tuija Numminen Suomen Pipliaseurasta. Kirkkokahveilla kuulemme Pipliaseuran naisten lukutaitotyöstä Afrikassa.

Messu ja Pipliaseuran lähetyspyhä Tikkurilan kirkossa sunnuntaina 14.4. klo 10. Messussa palvelevat Jarkko Korhonen, Mari Chaulagai, Terje Kukk ja Tuija Numminen Pipliaseurasta. 

Messussa vietetään Raamattusunnuntaita. Raamattusunnuntai tekee näkyväksi, että raamatunkäännöstyö ja lukutaito liittyvät kiinteästi toisiinsa. Lukutaitotyö on osa raamatunkäännöstyön kokonaiskaarta. Raamatunkäännöstyön yksi konkreettinen seuraus on, että vähemmistökansat saavat kirjakielen, omakielistä kirjallisuutta ja oppivat lukemaan omalla äidinkielellä. Raamattusunnuntain kolehti ohjataan Pipliaseurojen Lukutaitoa Naisille Afrikassa -ohjelmalle. Pyhän raamatullinen aihe on Hyvän paimenen sunnuntai. 

Messun jälkeen kirkkokahveilla Pipliaseuran yhteyspäällikkö Tuija Numminen kertoo Pipliaseuran naisten lukutaitotyöstä Afrikassa.

  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä
  • Lähetys- ja avustustyö Lähetys- ja avustustyö

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Ota yhteyttä

Lähetystyön ja kansainvälisen työn sihteeri
Tikkurilan seurakunta
PL 69
01301 Vantaa