Karaváki - Pieni vene - kreikkalaisen tanssin kerho / maaliskuun 2024 kokoontuminen

ma 4.3. klo 18.00 – 20.00
Jaakko Karan tietokirja Jumalaiset Askeleet - Kreikkalainen Tanssi

Café Pähkinä /Hämeenkylän seurakunta

Hämeenkylän seurakunnan seniorityön kreikkalaisen tanssin kerhossa opettelemme pastori Jaakko Karan vetämänä helpoimpia kreikkalaisia tansseja. Ei ole ikärajaa, ei pääsymaksua, ei ilmoittautumista eikä tanssipakkoa. Voit tulla ja poistua aikataulusi mukaan. Voit keskittyä tansseihin tai seurusteluun Kreikka -hengessä tai molempiin.

Hämeenkylän seurakunnan seniorityön kreikkalaisen tanssin Karaváki -tanssikerhossa opettelemme helpoimpia kreikkalaisia tansseja. Tansseja on kaikkiaan noin 400, joten urakkaa riittää. 

Kerhossa ei ole ikärajaa, ei pääsymaksua, ei ilmoittautumista eikä vaadita sitoutumista aloitus- ja päättymisaikoihin. Voit saapua ja poistua oman aikataulusi mukaan. Meillä ei liioin ole tanssipakkoa. Voit myös seurata tansseja ja keskittyä seurusteluun Kreikka -pitoisessa ilmapiirissä. 

Yhteisvastuukeräyksen lipas on paikalla, joten halutessaan saa antaa Yhteisvastuukeräykselle lahjoituksen. 

Ota mukaasi sisäliikuntaan sopivat jalkineet ja vesipullo. 

Kerhoa vetää ja tanssit ohjaa pastori Jaakko Kara. 

Jaakon kirja Jumalaiset Askeleet - Kreikkalainen Tanssi on vapaasti luettavissa ja ladattavissa tämän sivun alalaidassa olevasta violetista linkistä. 

  • Aikuisille Aikuisille

Lue ja lataa Jaakko Karan tietokirja Jumalaiset Askeleet - Kreikkalainen Tanssi tästä linkistä. Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Hämeenkylän seurakunta

Ota yhteyttä

Seurakuntapastori
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Diakonia, seniorityö

Tervehdys. Olen Jaakko Kara, Hämeenkylän seurakunnan diakoniatyön ja seniorityön pastori. Olen aloittanut työt ainoassa ja parhaassa virkapaikassani vuonna 1998. Saatat ta-va-ta minut messussa, avioliittoon vihkimisessä, hautaan siunaamisessa, ristiäisissä, rippileirillä, laitoshartautta sairaalassa pitämässä, joulukirkossa, Vantaan seurakuntien juhannusjuhlissa, papin päivystyksessä, lähikaupassa tai pyörän selässä raitilla.

On mahdotonta kätkeä innostustani Kreikkaan. Olen tanssinut ja tanssittanut kreikkalaisia tansseja 35 vuotta. Järjestän Hämeenkylän kirkon nuortentilassa halullisille sieluille tanssitapaamisia, joissa opettelemme helpoimpia kreikkalaisia tansseja - vapaa pääsy. Laulu ja puhe sujuu nykykreikaksi. Muista vieraista kielistä hallitsen englannin, saksan ja ruotsin - hiukan ranskaakin. Olen verrattain kansainvälinen pakkaus. Olen käynyt kouluni Länsi-Vantaan Myyrmäessä ja Martinlaaksossa, näillä nurkilla. Stadin slangi eli Sörkan esperanto on ihan gimis - kiitti, mutsi.

Olen halunnut sitten nuoren seurakunnan vuosieni työhön, jossa saa olla ihmisten parissa, ihmisten keskellä. Samaan pakettiin kuuluu halu puhua ja esiintyä, olla framilla - kiitos nuorisoteatteri Martsarin jäsenyyden. Poliitikot puhuvat vaaleista ja budjetista. Pastori ja seurakunnan työntekijä puhuu pelastuksesta ja Jumalan rakkaudesta. Koen, että minulla ja paavilla on jotakin yhteistä. Kyllä vain - me molemmat olemme Jumalan palvelijoitten palvelijoita.

Minulla on kaksi aikuista poikaa ja tytär. Pyöräilen iloisesti sininen tuulipuku lepattaen, nautin uusperheen elämästä kauniin vaimoni kanssa Vantaan puolella, sorvaan iltaisin kuntopyörän ja CrossTrainerin pyörää kuntokeskuksessa, ajaudun joka sortin Kreikka -tilaisuuksiin ja jään yhtenään suustani kiinni. Pienille lapsille kerron, kun nämä kysyvät, mitä teen työkseni, että minä syön kakkuja viikonloppuisin. Tapaamme vaimon aikuisa lapsia tuon tuostakin.

At Your Service - Palveluksessanne.

United We Stand - Yhdessä me kestämme ja seisomme.

Psalmi 150:1 Halleluja! Ylistäkää Jumalaa hänen pyhäkössään, ylistäkää häntä taivaan mahtavissa holveissa. 4: Ylistäkää häntä tanssien ja rumpua lyöden, ylistäkää häntä luuttua ja huilua soittaen. 5: Ylistäkää häntä symbaalien helinällä, ylistäkää häntä riemukkain symbaalein! 6: Kaikki te, joissa on elämän henkäys, ylistäkää Herraa! Halleluja!