Maarit Kareno-Lagerström: Hellyys - taiteilijatapaaminen

ti 13.2. klo 14.00
Maarit Kareno-Lagerströmin taideteos

Café Pähkinä /Hämeenkylän seurakunta

Kahvilagalleria Café Pähkinässä on kuukausittain vaihtuvia taidenäyttelyitä. Näyttelyt ovat avoinna ma-to klo 10-14 kahvilan ollessa auki. Sydämellisesti tervetuloa taiteilijatapaamiseen!

Tammi-maaliskuun 2024 taiteilijamme on Maarit Kareno-Lagerström.

Taiteilijan kuvaus:

"Taiteen tekeminen on elämässäni aivan keskiössä. Se pitää yllä yhteyttä itseen ja maailmaan ja antaa mahdollisuuden tulkita maailman ilmiöitä ja omia tunteitani luovalla tavalla tuoden useimmiten esille jotain oleellista ja usein myös yllättävää. Taiteilijana olen hyvin spontaani ja intuitiivinen, en halua lukita ilmaisua johonkin tiettyyn ja pyrin olemaan koko ajan avoin uudistumiselle. Aihepiirit kumpuavat usein intuitiivisesti sisältäni, mutta tekemisen lähtökohtana voivat olla myös esim. maailman tapahtumat ja aika usein myös hengelliset ulottuvuudet.  

Käytän yleensä akryyli-ja öljyvärejä, toisinaan myös pigmenttivärejä. Sekatekniikkatöissä voi olla myös erilaisia materiaaleja, kuten papereita, hileitä tai pieniä esineitä. Intuitiivisesti maalatessa suosin paljon värien liu'uttamista alustalla; rakastan seurata värien yhdistymistä ja uusien värien syntymistä alustalla."

Kareno-Lagerströmin taidenäyttely on nähtävillä Café Pähkinässä 4.3. asti kahvilan ollessa auki.

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Hämeenkylän seurakunta

Ota yhteyttä

Seurakuntapastori
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Olen taidemaalari, pappi, retriittiohjaaja ja hengellinen ohjaaja.

Hämeenkylän seurakunnassa on tullut työskenneltyä vuodesta 2013. Teen papin työtä osa-aikaisesti voidakseni työskennellä myös taiteilijana. 

Asun luonnon rauhassa ja maalaan vanhassa leipomossa. Sanat saavat merkityksensä hiljaisuudesta, on joku viisas sanonut. Tervetuloa siis mukaan joskus Hämeenkylän kirkolle arki-illan retriitti-iltaan, joita minulla on ilo ohjata keväisin ja syksyisin. Seuraa tapahtumakalenteria! Hiljaisuudesta nousee myös hyviä keskusteluja. On suuri kunnia ja luottamustehtävä saada kuunnella teitä, joiden kanssa tiet kohtaavat.