Jannan joulu - konsertti Tikkurilan kirkossa

la 16.12. klo 19.00 – 20.15
Jannan joulu - konsertti Tikkurilan kirkossa.

Tikkurilan kirkko

KONSERTTI ON LOPPUUNMYYTY. Sielukkaana ja voimakasäänisenä tulkitsijana tunnetun Jannan joulukonsertti kuullaan Tikkurilan kirkossa! Jannan joulussa yhdistyvät perinteinen, kaunis joulutunnelma sekä elämäntarinoita maalaavat lyriikat. Herkkyys ja vahvuus ovat tunnusomaisia Jannan musiikille. Puhuttelevissa kappaleissa on samastumispintaa ja tukea kipeisiinkin elämänvaiheisiin. Liput ennakkoon 29,90 € Ticketmasterista tai kirkon ovelta ennen konserttia.

Konsertti on loppuunmyyty, ovelta ei ole saatavilla lippuja. Konsertti alkaa klo 19.

 

Laulaja-lauluntekijä Janna vakiinnutti nopeasti asemansa suomalaisen pop-musiikin kärkikastissa. Hänen tunnistettava ja taidokas tulkintansa sekä tarttuvat laulut ovat löytäneet yleisönsä. Herkkyys ja vahvuus ovat tunnusomaista Jannan ilmaisulle. Puhuttelevissa kappaleissa on samastumispintaa ja tukea kipeisiinkin elämänvaiheisiin. Jannan tuotannosta selkeinä voimabiiseinä ovat toimineet ja toimivat edelleen muun muassa Sä et ole hullu ja Anna mä puhallan -kappaleet. Kappaleita on kuunneltu suoratoistoina jo 40 miljoonaa kertaa.

Jannan vuonna 2014 julkaistu debyyttialbumi Janna meni suoraan listaykköseksi ja ylitti nopeasti kultaan oikeuttavan myyntimäärän. Albumi toi Jannalle viisi Emma-ehdokkuutta sekä Iskelmä-palkinnon. Ensimmäinen single Sä et ole hullu myi platinaa ja soi yhä edelleen radiokanavilla. Myös vuosina 2018 ja 2019 Janna oli jälleen ehdolla vuoden naissolistiksi Emma-gaalassa. 

 

 

  • Musiikki Musiikki

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Central Line Entertainment