Irina Björklund ja Teemu Roivainen: Rauhan liekki -konsertti

ke 29.11. klo 19.00
Irina Björklund ja Teemu Roivainen: Rauhan liekki -konsertti.

Pyhän Laurin kirkko

Näyttelijä-muusikko Irina Björklund ja laulaja Teemu Roivainen tuovat Rauhan Liekki -kirkkokonsertin Vantaan Pyhän Laurin kirkkoon. ”Rauha on hyvin läheisesti sidoksissa joulun aikaan, ja haluamme luoda konsertin sisällön ja tunnelman niin, että jokainen paikalla oleva voi hetken rauhoittua musiikin parissa. Rauha myös on laaja käsite: rauha maailmalle, mielelle, perheelle, luonnolle. Mutta ennen kaikkea toivomme konserttimme tuovan kuulijoillemme henkilökohtaista sielunrauhaa ja irtautumista arjen stressistä, mitä tämän päivän kännykkämaailmassa aniharvoin saamme kokea”, kertovat muusikot. Liput 39,90 euroa ennakkoon Ticketmasterista tai kirkon ovelta ennen konserttia.

Liput 39,90 € euroa ennakkoon Ticketmasterista tai kirkon ovelta ennen konserttia. Lipunmyynti alkaa tuntia ennen konserttia. Numeroimattomat paikat.

“On suuri ilo ja kunnia päästä tänä jouluna kiertämään Suomea upean Irina Björklundin kanssa kirkkokonserttien merkeissä. Teemaksi valikoitui rauha, jonka molemmat koemme tässä ajassa erityisen tärkeäksi”, kertoo Teemu Roivainen kertoo ja jatkaa: “Rauha on perinteisestikin hyvin läheisesti sidoksissa joulun aikaan, ja konsertin sisällön ja tunnelman haluammekin luoda niin, että jokainen paikalla oleva voi hetken rauhoittua ja tunnelmoida musiikin parissa.”

“Rauha on tosiaan niin laaja käsite: Rauha maailmalle. Mielelle. Perheelle. Luonnolle. Päällimmäisenä meillä näinä aikoina on Ukrainan sota ajatuksissamme, se rauha, jota tilanteen ratkaisemiseksi toivomme. Mutta toivomme ennen kaikkea Rauhan Liekki -konsertin tuovan paikallaolijoille myös henkilökohtaista sielunrauhaa ja irtautumista arjen stressistä; sitä, jota tämän päivän kännykkämaailmassa aniharvoin saamme kokea”, lisää Irina Björklund.

 

Ranskassa nykyään toimiva Irina Björklund tunnetaan parhaiten näyttelijänä ja muusikkona. Viime aikoina hänet on nähty muun muassa pääosassa kansainvälisessä Rauhantekijä-sarjassa. Musiikin saralla Björklund on julkaissut useita levyjä, joista konseptilevy La Vie Est une Fête nosti hänet radiosoittolistoille myös Ranskassa. Vuonna 2016 Ranskan Kulttuuriministeriö palkitsi Björklundin Suomen ja Ranskan välisestä yhteistyöstään nimittämällä hänet Ritariksi (Chevalier des Arts et des Lettres). Syyskuussa 2022 Björklund julkaisi esikoiskirjansa Haikuja Ihmiskunnalle (Viisas Elämä).

Björklundin viimeaikaiseen tuotantoon on lukeutunut myös hänen ja The Shubie Brothers -yhtyeen Haikus for Humanity -projekti, joka pyrkii motivoimaan ihmisiä ympäri maailman ekologiseen ajattelutapaan omassa arjessaan sekä keräämään varoja Luonnonperintösäätiölle sekä One Tree Planted -organisaatiolle. Projektiin lukeutuva Plant a Seed -albumi julkaistiin niin ikään viime vuonna. Tämän jälkeen artisti julkaisi kesäkuussa Så Ett Frö -singlen, jolla vierailee Elisabeth Rehn.

Musiikkitaivaan monitaituri Teemu Roivainen tunnetaan laaja-alaisesta osaamisestaan niin solistina kuin muusikkona genrestä riippumatta. Vuonna 2014 Tangokuninkaaksi kruunattu Roivainen on sittemmin julkaissut kolme sooloalbumia, Tonight-duettoalbumin yhdessä Saara Aallon kanssa sekä Pohjolan joulu -joulualbumin. Roivainen keikkailee aktiivisesti oman Energia-yhtyeensä kanssa, minkä lisäksi hän on esiintynyt myös lukuisilla konserttikiertueilla sekä showproduktioissa, joihin on lukeutunut myös useita joulukiertueita.

  • Musiikki Musiikki

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Central Line Entertainment