Nuorten aikuisten syysleiri

pe 24.11. klo 17.30 – su 26.11. klo 15.00
Kuvassa syksyisiä lehtiä ja teksti: Nuorten aikuisten syysleiri Kirkkonummen Porkkalassa 24.-26.10.

Porkkalan leirikeskus

Ilmoittautuminen on päättynyt

Syksyinen leiri 18-39 -vuotiaille

Kiinnostaako ulkoilu, pelailu, saunomien, hyvä ruoka ja mahtava seura? Lähde mukaan nuorten aikuisten leirille Kirkkonummen Porkkalaan 24.-26.11. Leirin järjestävät yhdessä Malmin seurakunta ja Vantaan seurakuntien nuorten aikuisten toiminta Valkama ja se on suunnattu 18-39 -vuotiaille. Lähdemme matkaan yhteiskuljetuksella perjantaina 24.11. Tapanilan kirkolta klo. 17.30 ja palaamme samaan paikkaan sunnuntaina klo. 15 mennessä. Majoitumme leirillä mökeissä, vessat ja suihkut löytyvät erillisestä rakennuksesta mökkien pihapiiristä. Voit halutessasi osallistua leirille myös vain osaksi aikaa ja omalla kyydillä. Leirin hinta on 30e tai 20e, jos olet vain osan ajasta. Ilmoittautuminen 9.11. mennessä linkin kautta.

  • Nuorille Nuorille
  • Aikuisille Aikuisille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

Ota yhteyttä

Nuorten aikuisten pappi
Tikkurilan seurakunta
PL 69
01301 Vantaa

Olen Tiksin seurakunnan nuorten aikuisten pappi. Se tarkoittaa, että voidaan törmätä nuorten aikuisten leireillä ja muussa toiminnassa, mutta myös, festareilla tai baarissa ja tietenkin ihan jumalanpalveluksissa ja toimituksissakin. Jos nähdään niin tule juttelemaan :).

Tiksissä olen ollut töissä pappina vuodesta 2015 ja jo sitä ennen isosena, kesäteologina ja vaikka missä muussakin hommassa. Sydämeltäni ja taustaltani olen vahvasti itävantaalainen ja on mahtavaa saada tehdä töitä juuri täällä.

Vastaan myös Tikkurilan seurakunnan aikuisrippikoulusta eli jos kirkkoon liittyminen tuntuu ajankohtaiselta ja ripari on vielä käymättä, ota yhteyttä.

Lue lisää nuorten aikuisten toiminnasta tästä.

Instagram: terhi_v