Loistakoon liekki – Petri Laaksosen adventtikonsertti Tikkurilan kirkossa

pe 24.11. klo 19.00
Loistakoon liekki – Petri Laaksosen adventtikonsertti Tikkurilan kirkossa.

Tikkurilan kirkko

Täällä Pohjantähden alla -ensilevynsä vuonna 1994 julkaisseen Petri Laaksosen ohjelmistoon ovat aina kuuluneet myös joululaulut ja niiden myötä hänen suositut joulukonserttinsa. Laulaja-säveltäjä on pidetty esiintyjä niin konserttisaleissa kuin kirkoissa, ja välittömänä ja sielukkaana tulkitsijana hänellä on poikkeuksellinen kyky koskettaa kuulijoita melodisilla ja elämänmakuisilla lauluillaan.  Petri Laaksosen adventtikonsertti on oivallinen mahdollisuus virittäytyä vuoden suureen juhlaan melodisten laulujen myötä, joilla Petri haluaa välittää joulun toivorikasta ja lohduttavaa viestiä, iloa ja rauhaa – erityisesti näinä aikoina. Konserttiliput 22,60 euroa ennakkoon Lippu.fi tai kirkon ovelta ennen konserttia.

Liput ennakkoon: Lippu.fi

tai kirkon ovelta ennen konserttia. Lipunmyynti alkaa tuntia ennen konsertin alkua. Ovet saliin aukeavat klo 18.30. Numeroimattomat paikat.

 

 

Jo lapsena Petristä vaikuttavinta joulussa oli kaunis joulumusiikki. Ammattimaiseksi säveltäjäksi ja laulajaksi ryhdyttyään hän alkoi itsekin säveltää joululauluja. Laaksosen ensimmäinen joululevy Lumivalkeaa (kultalevy) julkaistiin vuonna 1997. Levyn nimikkolaulun lisäksi monet muutkin Laaksosen jouluiset sävelmät ovat jääneet elämään niin, että eri artistit ja kuorot ovat ottaneet hänen laulujaan ohjelmistoonsa. Petri Laaksosen toinen joululevy Talven syliin (2004) sai aikoinaan myös erinomaisen vastaanoton, levyn singlen (Talven syliin) nousten Radio Suomen listaykköseksi (duetto Virve Rostin kanssa).

 

Tuotteliaan laulajasäveltäjä Petri Laaksosen artistiprofiili on monipuolinen. Jouluisten laulujen lisäksi hänen kynästään ovat lähtöisin mm. suositut euroviisuhitit Eläköön elämä, Sata salamaa, Oot voimani mun, kuin jo edellä mainittu Täällä Pohjantähden alla -klassikkosävelmäkin. Kuulijoiden sydämiin hän on laulanut itsensä myös monilla romanttisilla iskelmillä sekä hengellisillä lauluilla klassikkorunoilijoiden teksteihin säveltämiensä laulujen ohella. Laaksosen levyjä on myyty yhteensä lähes 300 000 kappaletta.

  • Musiikki Musiikki

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta