Taapero-muskari ( n. 1-2v.)

ke 22.11. klo 9.15 – 9.45
pehmonalle matkalaukussa

Hämeenkylän kirkko

TAAPERO-MUSKARI (n.1-2v)

Taaperomuskarimuskari on tarkoitettu n. 1v.-2v. ikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Taaperomuskaria pidetään keskiviikkoaamuisin klo 9.15-9.45 . Syyskausi alkaa ke 16.8.2023. Syyskauden osallistumismaksu on 60,00 €/ lapsi. Taaperomuskaria ohjaa musiikkikasvattaja Jaana Muthoni-Vahermaa Hämeenkylän kirkolla, Auratie 3, 1.krs päiväkerhotila. Voit ajaa vaunuilla/rattailla välieteiseen.

Taaperomuskarissa on iloista toimintaa laulun, lorutuksen, köröttelyn, liikunnan,  leikin ja musiikin tahtiin. Myös rauhoittumista ja vanhemman ja lapsen varhaisen vuorovaikutuksen vahvistamista, hellää läsnäoloa. Musiikkikasvatus on varhaisiän tavoitteellista toimintaa, joka kehittää lapsen henkistä, hengellistä, musiikillista kasvua. Lapsi tutustuu musiikin perusasioihin laulaen, leikkien, rytmi- ja kehosoittimia soittaen, liikkuen ja kuunnellen.

Perhe saa samalla mukavan lauluvaraston kotiin. Muskarin mukavassa ilmapiirissä tutustutaan toisiin samassa lasten ikävaiheessa oleviin perheisiin, seurakunnan toimintaan turvallisen Taivaan Isän rakastamana.


Muskarin jälkeen voit jäädä leikkimään ala-aulan tilaan ja osallistua samana päivänä vielä lapsesi kanssa Yhteisen pöydän hävikkilounaalle 2.krs:n seurakuntasalissa. Seurakuntasalista löytyy syöttötuoleja ja ylakoulun oppilaat tarjoilevat vanhemmalle ruoan pöytään.

Taaperomuskarin 1.ryhmään ilmoittaudutaan alla olevasta linkistä ajalla 17.5-14.8.2023

https://asiointi.vantaanseurakunnat.fi/enrolment/enrolment/BBEF45BDBEC283590077BA46B33A7435

  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Hämeenkylän seurakunta

Ota yhteyttä

Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Hämeenkylän seurakunta

Työalavastuu: perhetyö, iltapäiväkerhotyö, varhaiskasvatusyhteistyö, pyhäkoulutyö Menetelmä-ohjaaja: Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, ReTeaming, Solmuja parisuhteessa-neuvoja Parisuhteen kuntokartoitus, Parisuhteen ja Vanhemmuuden Palikat, Toimiva Perhekoulu, Erosta eteenpäin, Kouluikäisten lasten eroryhmien ohjaaja (Kasper ry),Tarinoiden maa, Muksuoppi