Tiistain yhteisölounas

ti 21.11. klo 12.00 – 13.00

Tikkurilan kirkko

Yhteisenpöydän hävikkiruoasta valmistettu maksuton lounas.

Tervetuloa lounaalle Tikkurilan kirkolle tiistaisin klo 12-13.

Lounaalla on vapaaehtoinen maksu, jonka tuotto käytetään täydentävien elintarvikkeiden hankkimiseen. Pääosan ruoasta muodostaa Yhteisestä pöydästä saamamme hävikkiruoka. Valitettavasti emme voi toteuttaa erikoisruokavaliota, mutta ruoka valmistetaan mahdollisuuksien mukaan lakstoosittomana.  

Tavoitteenamme on tarjota lämmin ateria noin 120 ruokailijalle. Vapaaehtoiset pitävät listaa ruokailijoiden etunimistä, joiden kokonaismäärää seuraamalla tiedämme ruokailijoiden määrän. (Ellet halua kertoa etunimeäsi, sano joku muu nimi.)

Ruokailun aikana paikalla on diakoniatyöntekijä ajanvarausta ja keskusteluja varten. 

Tarjoilusta ja tilojen valmistelusta huolehtii ryhmä vapaaehtoisia. Ilman vapaaehtoisia ruokailua ei olisi. Iso kiitos heille! 

Ennen lounasta Tikkurilan kirkossa on matalan kynnyksen viikkomessu klo 11.30. Messu kestää noin puoli tuntia. 

  • Aikuisille Aikuisille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Ota yhteyttä

diakonissa
Tikkurilan seurakunta
Asematie 12a
01300 Vantaa

Teen diakoniatyötä Tikkurilan seurakunnassa. Jos tarvitset apua etkä tiedä mistä sen saisit tai tarvitset kuuntelijaa, ota yhteyttä. Mietitään yhdessä, mitä tehdä. Toimin yhteyshenkilönä diakoniatyön vapaaehtoisille.

Löydät minut tiistaisin yhteisölounaalta Tikkurilan kirkolla. Yhteyden minuun saat lähettämällä sähköpostia tai laittamalla WhatsApp -viestin. Luen niitä työaikana.