"Jumala on rakkaus" - ihminen hänen silmäteränsä

pe 6.10. klo 16.00 – su 8.10. klo 16.00
metsä

Heponiemen hiljaisuuden keskus

Ilmoittautuminen on päättynyt

Heponiemen maisemassa retriitti saa ylimääräisiä sävyjä, mäntymetsän ja järvimaiseman rauhassa on helppo rauhoittua keskellä kiireistä syksyä

Heponiemen hiljaisuuden keskus on Vantaan seurakuntien pitkäaikainen retriittipaikka, jonka tunnelma ja puitteet hiljaisuuden retriitille ovat mitä parhaimmat. Retriitin ohjaavat retriitinohjaaja, pastori Tarja Korpela ja retriitinohjaaja Liisa Pietilä. 

Hinta 230 e sis. täysihoidon, kuljetukset ja ohjelman. Lisätietoja retriitin sisällöstä saat Tarja Korpelalta [email protected] 

  • Aikuisille Aikuisille
  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Ota yhteyttä

Johtava kasvatustyön pastori, aikuiskasvatus, työnohjaus, retriitit ja hiljaisuuden viljely
Seurakuntatyön erityispalvelut
(09) 83061 Vaihde
Asemakatu 12a
01300 Vantaa

Tavoitettavissa parhaiten klo 9-16 arkisin.

Tuen ja koordinoin Vantaan seurakuntien vapaaehtois- ja aikuistyötä järjestämällä neuvotteluja, suunnittelemalla ja toteuttamalla koulutuksia ja virkistystapahtumia yhdessä työntekijöiden kanssa.

Pidän huolta, että vantaalaisille on tarjolla hiljaisuuden retriittejä ja hiljaisuuden tapahtumia ympäri vuoden.

Koordioin seurakuntien työnohjausta ja olen työnohjaajana käytettävissä seurakuntien työntekijöiden ja vapaaehtoisten työnohjaukseen( yksilöt sekä ryhmät), sielunhoitoon ja hengelliseen ohjaukseen.

Olen kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämisestä ja hengellisyyden ja henkisyyden kysymyksistä arjen keskellä. Tätä haluan edistää toimimalla eri verkostoissa.

Minut tavoitat parhaiten arkisin klo 9-16. Jättämällä viestin puhelimen vastaajaan tai sähköpostitse löydämme toisemme varmasti.