Pirre Toikkanen: Hetken helmiä - taiteilijatapaaminen

ti 19.9. klo 14.00
Pirre Toikkasen maalaus Herkästi heleä 60 x 60 cm

Café Pähkinä /Hämeenkylän seurakunta

Kahvilagalleria Café Pähkinässä on kuukausittain vaihtuvia taidenäyttelyitä. Näyttelyt ovat avoinna ma-pe klo 10-14 kahvilan ollessa auki. Sydämellisesti tervetuloa taiteilijatapaamiseen!

Syyskuun taiteilijamme on espoolainen näyttelijä ja taiteilija Pirre Toikkanen.

Pirre kertoo:

"Olen viimeiset kolme vuotta opiskellut ja lumoutunut pouringista eli kaatomaalauksesta, valutaiteesta. Alkuun pouringissa viehätti yllätyksellisyys, miten värit sekoittuvat toisiinsa ja mitkä värit ottavat vallan, tietynlainen sattumantaide. Nyt eri tekniikoilla, kuten tähän näyttelyyn tulevilla tauluilla, jotka olen tehnyt bloom- ja dutch pour- tekniikoilla, koen saavani tunteet, tarinat ja ympäröivän maailman siirtymään taiteeseeni. Nimeän taideteokset kirjoittamalla niille runot. Työni ovat abstrakteja ja eri ihmiset näkevät niistä erilaisia asioita ja tunnelmia ja tunteita. Pouringista on tullut iso osa työtäni ja oman taiteeni lisäksi myös opetan sitä."

Taidenäyttely on nähtävillä 5.9.-4.10.

Näyttelyn maalaukset ovat akryylimaaleilla maalattuja, pouring-tekniikoilla deep edge canvaksille.

  • Aikuisille Aikuisille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Hämeenkylän seurakunta

Ota yhteyttä

Seurakuntapastori
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Olen taidemaalari, pappi, retriittiohjaaja ja hengellinen ohjaaja.

Hämeenkylän seurakunnassa on tullut työskenneltyä vuodesta 2013. Teen papin työtä osa-aikaisesti voidakseni työskennellä myös taiteilijana. 

Asun luonnon rauhassa ja maalaan vanhassa leipomossa. Sanat saavat merkityksensä hiljaisuudesta, on joku viisas sanonut. Tervetuloa siis mukaan joskus Hämeenkylän kirkolle arki-illan retriitti-iltaan, joita minulla on ilo ohjata keväisin ja syksyisin. Seuraa tapahtumakalenteria! Hiljaisuudesta nousee myös hyviä keskusteluja. On suuri kunnia ja luottamustehtävä saada kuunnella teitä, joiden kanssa tiet kohtaavat.