Luoja kätkeytyy luotuunsa - hiljaisuuden retriitti Pellingin leirikeskuksessa Porvoossa 5.-7.5.2023

pe 5.5. klo 16.00 – su 7.5. klo 16.00
Saairstomaisema

Pellingin leirikeskus, Porvoo

Ilmoittautuminen on päättynyt

Pellingin leirikeskuksessa meri ja saaristomaisema ovat osa retriittikokemusta, teemme myös pieniä retkiä lähiluontoon, tule hiljaisuuteen uudessa retriittiympäristössä

Kauniissa itäuusmaalaisessa saaristossa sijaitseva Pellingin kurssikeskus vaalii luontoa ja lähiympäristöään. Retriittiympäristönä se tarjoaa monia luonnon elementtejä retriittiläisten koettavaksi.  Retriitin levon ja kiireettömyyden keskellä toteutamme pienen pyhiinvaelluksen lähiluonnossa. 

Retriittiä ohjaavat  aikuistyön pastori Tarja Korpela ja retriitinohjaaja Kari Koivula. Tiedustelut tarja.korpela@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä, p. 050 3888501 

Retriitin hinta 180 euroa sisältää täysihoidon yhden hengen huoneessa ja kuljetukset Vantaalta.  Retriitti on avoin kaikille kiinnostuneille. 

  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

Ota yhteyttä

Johtava kasvatustyön pastori, aikuiskasvatus, työnohjaus, retriitit ja hiljaisuuden viljely
Seurakuntatyön erityispalvelut
(09) 83061 Vaihde
Asemakatu 12a
01300 Vantaa

Tavoitettavissa parhaiten klo 9-16 arkisin.

Tuen ja koordinoin Vantaan seurakuntien vapaaehtois- ja aikuistyötä järjestämällä neuvotteluja, suunnittelemalla ja toteuttamalla koulutuksia ja virkistystapahtumia yhdessä työntekijöiden kanssa.

Pidän huolta, että vantaalaisille on tarjolla hiljaisuuden retriittejä ja hiljaisuuden tapahtumia ympäri vuoden.

Koordioin seurakuntien työnohjausta ja olen työnohjaajana käytettävissä seurakuntien työntekijöiden ja vapaaehtoisten työnohjaukseen( yksilöt sekä ryhmät), sielunhoitoon ja hengelliseen ohjaukseen.

Olen kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämisestä ja hengellisyyden ja henkisyyden kysymyksistä arjen keskellä. Tätä haluan edistää toimimalla eri verkostoissa.

Minut tavoitat parhaiten arkisin klo 9-16. Jättämällä viestin puhelimen vastaajaan tai sähköpostitse löydämme toisemme varmasti.