Kevätbrunssi perheille

la 22.4. klo 10.00 – 11.30
appelsiineja

Ilolan seurakuntatalo / Tikkurilan seurakunta

Unohda kokkaus- ja tiskivuorot! Tule meille syömään.

Ilolan seurakuntatalolla herkutellaan taas brunssilla la 22.4. Ensimmäinen kattaus on klo 10 ja toinen klo 11.30. Tarjolla on perinteisiä lapsiperheiden suosikkiruokia, kuten lihapullia ja nakkeja, sämpylöitä ja karjalanpiirakoita.

Hinnat: Aikuiset ja yli 12-v: 12€, 5-12v lapset: 5€ ja alle 5-vuotiaat maksutta. Käteis- tai korttimaksu. Voit osallistua yhteisvastuukeräykseen maksamalla aikuisen hinnaksi 15€.

Ilmoittaudu brunssille viimeistään 17.4. viestillä Maaretille p.0505722811. Kerro viestissä kattausaika, henkilömäärä ja allergiat.

  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Ota yhteyttä

varhaiskasvatussihteeri
Tikkurilan seurakunta
PL 69
01301 Vantaa

Varhaiskasvatussihteerinä Tikkurilan seurakunnassa organisoin katsomuskasvatusyhteistyötä päiväkotien kanssa. Sitä toteutan yhdessä lastenohjaajien, pappien ja kanttoreiden kanssa. Katsomuskasvatusyhteistyöstä voit lukea lisää tästä. Päiväkodit löytävät aiheesta lisätietoa tästä.

Lastenkirkot messun yhteydessä ovat myös osa työtäni. Lastenkirkonohjaajina toimivat koulutetut vapaaehtoiset. Lisäksi työhöni kuuluvat muut, erilaiset työtehtävät lasten ja perheiden toimintaa suunnitellessamme ja toteuttaessamme.
 
Olen ollut töissä Tikkurilan seurakunnassa yli kymmenen vuotta. Välissä sijaistin yhden vuoden myös Vantaan seurakuntayhtymässä kehitysvammaistyön diakonia.
 
Tykkään tehdä töitä täällä! Ilmapiiri on mukava, rento ja kannustava. 

Vapaa-ajalla iloa tuovat luonto ja liikunta, perhe, ystävät, lukeminen ja elokuvat.