Arkiretriitti - hiljentyminen kohti pääsiäistä Tikkurilan kirkossa 16.2. alkaen

to 30.3. klo 16.30 – 17.30
Tuohus ja muna

Tikkurilan kirkko

Arkiretriitti johon voit osallistua livenä tai TEAMS-alustalla johdattaa matkalle kohti pääsiäistä.

Arkiretriitti on mahdollisuus löytää  hiljaisuutta ja läsnäoloa arjen keskelle. Tänä keväänä 6 viikon mittainen  arkiretriitti toteutuu paastonaikana monien huolien hämmentäessä mieliämme. Oman sisimmän rauhaa ja luottamusta on tärkeää vaalia ja myös rukoilla yhdessä hädän keskellä elävien puolesta. 

 Arkiretriitti alkaa 16.2. klo 16.30-17.30. Voit osallistua siihen joko kasvokkaisissa tapaamisissa tai TEAMS:n kautta. Arkiretriitin taustamateriaalina käytämme ”Tässä olen ”mietiskelytekstejä”, jotka on sähköisesti luettavissa ja ladattavissa raamattu.fi/ tassaolen sivustolta. Kokoontumistilana Tikkurilassa on kokoushuone Martta, 2 krs.  Retriitin ohjaa pastori Tarja Korpela. 

 

Tervetuloa mukaan! 

 Ilmoittautuminen 10.2 mennessä.  Lisätiedot tarja.korpela@evl.fi, 050 3888 501 

 

  • Nuorille Nuorille
  • Aikuisille Aikuisille
  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

Ota yhteyttä

Johtava kasvatustyön pastori, aikuiskasvatus, työnohjaus, retriitit ja hiljaisuuden viljely
Seurakuntatyön erityispalvelut
(09) 83061 Vaihde
Asemakatu 12a
01300 Vantaa

Tavoitettavissa parhaiten klo 9-16 arkisin.

Tuen ja koordinoin Vantaan seurakuntien vapaaehtois- ja aikuistyötä järjestämällä neuvotteluja, suunnittelemalla ja toteuttamalla koulutuksia ja virkistystapahtumia yhdessä työntekijöiden kanssa.

Pidän huolta, että vantaalaisille on tarjolla hiljaisuuden retriittejä ja hiljaisuuden tapahtumia ympäri vuoden.

Koordioin seurakuntien työnohjausta ja olen työnohjaajana käytettävissä seurakuntien työntekijöiden ja vapaaehtoisten työnohjaukseen( yksilöt sekä ryhmät), sielunhoitoon ja hengelliseen ohjaukseen.

Olen kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämisestä ja hengellisyyden ja henkisyyden kysymyksistä arjen keskellä. Tätä haluan edistää toimimalla eri verkostoissa.

Minut tavoitat parhaiten arkisin klo 9-16. Jättämällä viestin puhelimen vastaajaan tai sähköpostitse löydämme toisemme varmasti.