Lastenkirkko

su 19.3. klo 10.00 – 11.00
Kuvassa vaaleanpunainen, graafinen kuva. Kuvassa eläimiä, kukkia, lintu ja sydämiä.

Pienten paikka Tikkurilassa / Tikkurilan seurakunta

Lasten oma hetki messun yhteydessä Pienten paikassa. Lastenkirkossa olemme hetken yhdessä toisten lasten ja aikuisten kanssa Jumalan kämmenellä. Hyvää pyhää!

Lastenkirkossa leikitään, kerrotaan Raamatun kertomuksia, rukoillaan ja piirretään.

Kirkkoon tullessa perhe voi mennä yhdessä messuun. Lasten oma tuokio alkaa Pienten paikassa päivän virren jälkeen ja päättyy ehtoollisen alkaessa, jolloin tullaan takaisin messuun. Alle 4v lapsi osallistuu yhdessä vanhemman kanssa ja 4 vuotta täyttänyt voi osallistua yksinkin

Lastenkirkko kokoontuu 15.1-7.5, ei 2.4, silloin Palmusunnuntai ja lapset taitavat olla virpomassa, ei myöskään 23.4, silloin Kaikkien aistien messu kirkossa klo 10. Tervetuloa! Sopii hyvin lapsille myös.

 

  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Ota yhteyttä

varhaiskasvatussihteeri
Tikkurilan seurakunta
PL 69
01301 Vantaa

Varhaiskasvatussihteerinä Tikkurilan seurakunnassa organisoin katsomuskasvatusyhteistyötä päiväkotien kanssa. Sitä toteutan yhdessä lastenohjaajien, pappien ja kanttoreiden kanssa. Katsomuskasvatusyhteistyöstä voit lukea lisää tästä. Päiväkodit löytävät aiheesta lisätietoa tästä.

Lastenkirkot messun yhteydessä ovat myös osa työtäni. Lastenkirkonohjaajina toimivat koulutetut vapaaehtoiset. Lisäksi työhöni kuuluvat muut, erilaiset työtehtävät lasten ja perheiden toimintaa suunnitellessamme ja toteuttaessamme.
 
Olen ollut töissä Tikkurilan seurakunnassa yli kymmenen vuotta. Välissä sijaistin yhden vuoden myös Vantaan seurakuntayhtymässä kehitysvammaistyön diakonia.
 
Tykkään tehdä töitä täällä! Ilmapiiri on mukava, rento ja kannustava. 

Vapaa-ajalla iloa tuovat luonto ja liikunta, perhe, ystävät, lukeminen ja elokuvat.