Virve Härkösen "Naisia, matkalla" -näyttelyn taiteilijatapaaminen

ti 14.2. klo 18.00
Virve Härkösen taideteos

Café Pähkinä /Hämeenkylän seurakunta

Lämpimästi tervetuloa helmikuun näyttelyyn. Näyttely on avoinna 17.2. asti ma-pe klo 10-14.

Taiteilija kertoo näin:

"Olen maalannut enemmän tai vähemmän aktiivisesti yli 30 vuotta. Vähemmän silloin, kun lapset olivat pieniä ja työ vei paljon voimavaroja. Nyt olen eläkkeellä ja maalaaminen on tärkeä osa elämääni. 

Takana on suuri määrä aikuisopiston kursseja, 12 kesäkurssia Oriveden opistolla sekä kaksi vuotta taiteen perusopintoja Vantaan aikuisopistossa. Vuonna 2017 opiskelin avoimessa yliopistossa vuoden kestävän taiteen perusopinnot-jakson (Riihimäki/Lapin yliopisto). Maalaan mieluiten öljyväreillä. 

Näyttelyssäni olen kuvannut naisia, menneitä,  muistoissa ja nykyisyydessä. Maalaukset ovat realismia, selkeitä kuvia tässä monimutkaisessa maailmassa."

  • Aikuisille Aikuisille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Hämeenkylän seurakunta

Ota yhteyttä

Seurakuntapastori
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Olen taidemaalari, pappi, retriittiohjaaja ja hengellinen ohjaaja.

Hämeenkylän seurakunnassa on tullut työskenneltyä vuodesta 2013. Teen papin työtä osa-aikaisesti voidakseni työskennellä myös taiteilijana. 

Asun luonnon rauhassa ja maalaan vanhassa leipomossa. Sanat saavat merkityksensä hiljaisuudesta, on joku viisas sanonut. Tervetuloa siis mukaan joskus Hämeenkylän kirkolle arki-illan retriitti-iltaan, joita minulla on ilo ohjata keväisin ja syksyisin. Seuraa tapahtumakalenteria! Hiljaisuudesta nousee myös hyviä keskusteluja. On suuri kunnia ja luottamustehtävä saada kuunnella teitä, joiden kanssa tiet kohtaavat.