Ystävänpäivän Muksukirkko

to 9.2. klo 9.30

Hämeenkylän kirkko

TERVETULOA YSTÄVÄNPÄIVÄN VILLASUKKAKIRKKOON

to 9.2.2023 klo 9.30-10 vietetään kaikille avointa -vauvasta vaariin-musiikillista Ystävänpäivän Muksukirkkoa, jonne kutsutaan erityisesti mukaan lapsiperheitä, perhekerholaisia, muskarilaisia, perhepäivähoitajia ja päiväkotien lapsiryhmien lapsia.

Nallekaverukset laulattavat ja viettävät Ystävänpäivää pulkkamäki- näytelmässä. Matti-pappi kertoo lasten ystävästä Jeesuksesta ja saat siunauksen kotiin viemisiksi. Voit tulla vaikka sukkasillaan, oma nalle ja helistinkin mukana. Kirkkohetken jälkeen on mehu & keksitarjoilu sekä Nalle-värityskuvien värittelyä.

Muksukirkkoon voi tulla villasukissa oman nallen kanssa! Ja pienimmille voi ottaa oman helistimenkin mukaan säestyssoittimeksi.

Lämpimästi tervetuloa ❤️

t. Matti-pappi, Hannu-kanttori, Jaana-muskariope, Kirkko-Nalle Marika ja nallekaverukset Terhi ja Sari.
Muksukirkko kuuluu varhaiskasvatusyhteistyön Kumppanuuden koriin 3: Uskonnollinen tilaisuus (sis. rukouksen, siunauksen ja 2 hengell. laulua)

  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Hämeenkylän seurakunta

Ota yhteyttä

Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Hämeenkylän seurakunta

Työalavastuu: perhetyö, iltapäiväkerhotyö, varhaiskasvatusyhteistyö, pyhäkoulutyö Menetelmä-ohjaaja: Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, ReTeaming, Solmuja parisuhteessa-neuvoja Parisuhteen kuntokartoitus, Parisuhteen ja Vanhemmuuden Palikat, Toimiva Perhekoulu, Erosta eteenpäin, Kouluikäisten lasten eroryhmien ohjaaja (Kasper ry),Tarinoiden maa, Muksuoppi