Arto O. Salosen luento: "Ihminen, työ ja tulevaisuus"

ke 8.2. klo 17.00
Arto O. Salonen takanaan betoniseinä, jossa lukee moi.

Verkkotapahtuma

Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Tapahtuma toistetaan ulkoisessa palvelussa

Professori Arto O. Salonen luennoi Tikkurilan kirkon Voima-salissa keskiviikkona 8.2. kello 17 työn ja työelämän muutoksesta.

Ennen työn tarkoituksena oli toimeentulon turvaaminen. Niin on vieläkin, mutta nykyään työtä tehdään myös siksi, että hyvinvointiyhteiskunnan rakenteita saadaan ylläpidettyä. Mutta tulevaisuudessa kaiken työn pitää olla merkitykselliseksi koettua työtä. Pelkkä palkka ei enää motivoi.

Jo lähivuosikymmeninä jokaisen ihmisen ja organisaation tekemistä läpäisee kestävyysosaaminen eli ratkaisujen hakeminen ilmastonmuutokseen, lajikatoon ja luonnonvarojen hupenemiseen. Jos organisaatio ei tunnista hyvään tulevaisuuteen tähtäävää tarkoitustaan yhteiskunnassa, kokevat työntekijät työnsä turhaksi. 

Muun muassa näistä aiheista luennolla tullaan kuulemaan! Luentoa voi seurata myös Tikkurilan seurakunnan YouTube-tilillä.

Luennon jälkeen voit jäädä vielä halutessasi seuraamaan professori Arto O. Salosen ja tohtori Saara Liljan kello 18 samassa tilassa alkavaa Olet jo perillä! -taidehetkeä. Taidehetkestä voit lukea lisää tästä.

Professori Arto O. Salosen asiantuntijuus liittyy kestävään hyvinvointiin. Hän työskentelee Itä-Suomen yliopiston yhteiskuntatieteiden laitoksella ja on Suomen kestävän kehityksen asiantuntijapaneelin jäsen.   

Kuva: Sakari Röyskö 

  • Nuorille Nuorille
  • Aikuisille Aikuisille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta