Olet jo perillä! -taidehetki Arto O. Salosen ja Saara Liljan kanssa

ke 25.1. klo 18.00 – 19.00
Lähikuvassa sammalta.

Tikkurilan kirkko

Professori Arto O. Salosen ja tohtori Saara Liljan yhteiset Olet jo perillä! -taidehetket pidetään Tikkurilan kirkolla neljänä keskiviikkona 18.1.–8.2.2023 kello 18–19.

Maksuttomissa taidehetkissä taidetta kovien faktojen kera tarjoilevat poikkeuksellisen vangitsevana luennoitsijana tunnettu professori Arto O. Salonen ja taiteilija, tohtori Saara Lilja. Itseoppinut kuvataiteilija Lilja esittelee Tikkurilan kirkon Voima-salissa (Asematie 12 a) valokuvataidettaan ja kertoo tarinat teosten takana. Salonen puolestaan kytkee niiden teemoihin hyvän tulevaisuuden rakentamisen ja täydeksi ihmiseksi tulemisen näkökulmia.  

Kriisien aikaamme lähestytään taidehetkissä niin taiteen, antiikin psalmien kauneuden kuin tieteen kautta–koko ajan ratkaisuja hakien. Kaksi kovan luokan asiantuntijaa esittävät niissä yleisölle haasteen: Ota oma tyytyväisyytesi ja elämäsi haltuun.  

Tikkurilan seurakunnan pastori Jaakko Hyttinen on valinnut vankalla Raamatun-tuntemuksellaan Liljan valokuviin osuvia ja ikiaikaisia psalmitekstejä.  

Keskiviikkona 25.1.2023 aiheena on "Täydellistyminen: Elämän täydellistymistä kohti–mutta miten?"

Kuva: Saara Lilja

  • Aikuisille Aikuisille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta