Perhemuskari 2 17.30 kevät 2023

ti 17.1. klo 17.30

Hämeenkylän kirkko

Ilmoittautuminen on päättynyt

PERHEMUSKARI 17.30 KEVÄTKAUSI 2023

Perhemuskariin voi osallistua koko perheen voimin. Perhemuskarit on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsil-le. Ikärajat eivät ole ehdottomia vaan viitteellisiä ja joustavia - ajatuksena on, että pienimmät osaisivat jo kävellä ja alkuopetusikäiset viihtyvät.  
Muskarissa vietetään toiminnallinen puolituntinen, jossa aivan pienetkin viihtyvät. Siellä lauletaan, soite-taan, leikitään, lorutellaan ja liikutaan musiikin mukaan ja samalla opetellaan musiikin peruskäsitteitä ja rytmiikkaa. Laulut ja laululeikit ovat iloisia ja helppoja, ja niitä on mukava laulella lasten kanssa vielä koto-nakin.
Iltaisin kokoontuvaa perhemuskaria ovat toivoneet erityisesti perheet, jotka eivät aamupäivisin voi osallis-tua työn tai opintojen vuoksi toimintaan.
Perhemuskari2 kokoontuu Hämeenkylän kirkolla, Auratie 3, päiväkerhotilassa tiistaisin klo 17.30-18
Perhemuskarin kausi on 17.1.2023 -23.5.2023. Kevätkauden hinta on 70,00 e koko perheeltä (ei yksittäisistä lapsista).

  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Hämeenkylän seurakunta

Ota yhteyttä

Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Hämeenkylän seurakunta

Työalavastuu: perhetyö, iltapäiväkerhotyö, varhaiskasvatusyhteistyö, pyhäkoulutyö Menetelmä-ohjaaja: Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, ReTeaming, Solmuja parisuhteessa-neuvoja Parisuhteen kuntokartoitus, Parisuhteen ja Vanhemmuuden Palikat, Toimiva Perhekoulu, Erosta eteenpäin, Kouluikäisten lasten eroryhmien ohjaaja (Kasper ry),Tarinoiden maa, Muksuoppi