Päiväkerho

ma 9.1. klo 9.00 – 12.00

Asolan seurakuntatalo / Rekolan seurakunta

Päiväkerho on lapsen kasvupaikka, jossa toimitaan yhteistyössä hänen perheensä kanssa. Kerhossa painottuvat lapsesta välittäminen, lapsuuden ilon kokemukset ja lapsen hengellisen herkkyyden vaaliminen. Vapaita kerhopaikkoja voi tiedustella Petri Piiraiselta

Päiväkerho rakentaa lapsen kokemusta seurakunnasta, jossa hän tulee kohdatuksi kokonaisvaltaisesti ikäkaudelleen merkityksellisellä tavalla. 

Päiväkerholaiset kokoontuvat arkisin kaksi-neljä kertaa viikossa leikkimään, hiljentymään ja toimimaan. Kerhoarkeen kuuluu monenlainen toiminta, jonka sisältöä luovat aikuiset yhdessä lasten kanssa. 

Ryhmässä syntyvät ystävyyssuhteet ovat lapselle tärkeitä, samoin lämmin suhde lastenohjaajiin. Päiväkerholaiset ovat iältään 2-5-vuotiaita. 

Päiväkerho tukee kotien kristillistä kasvatusta. Vanhemmat pitävät päiväkerhon vahvuutena sen kristillistä arvopohjaa ja sitä, että lapsi saa siellä kokemuksia ja aineksia elämänkatsomuksensa rakentamiseen. 

Monet vanhemmat kertovat tuovansa lapsensa päiväkerhoon, että tämä saa siellä hyvän pohjan elämälleen. Lisäksi vanhemmat pitävät tärkeänä lapsen sosiaalisten taitojen kehittymistä ryhmätoiminnassa. 

  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Rekolan seurakunta

Ota yhteyttä

Lastenohjaaja
Rekolan seurakunta
(09) 830 6724
Kustaantie 22
01400 Vantaa

Työskentelen Rekolan seurakunnassa lastenohjaajana. Pidän päiväkerhoa Asolan seurakuntatalolla. Lisäksi pidän taidekerhoa sekä lyhyitä kursseja n. 5–8 vuotiaille lapsille puutöistä ja muovisista pienoismalleista Rekolan kirkolla.

 

Lapset ja perheet - Vantaan seurakunnat

Pienet kädet - Rekolan seurakunnan varhaiskasvatus | Facebook