Yhteisölounas

ma 19.12. klo 11.30 – 13.00
piirroskuvassa kaksi glögimukia, havuja ja punainen sydän

Hakunilan kirkko

Maanantain joululounas

Tervetuloa maanantain joululounaalle! 

Aloitamme klo 11 Maanantaikirkon joululla: jouluisessa hartaudessa lauletaan kauneimpia joululauluja. Joululounas toteutetaan kirkon jälkeen kahdessa kattauksessa, klo 11.30 ja klo 12.15. Kumpaankin kattaukseen mahtuu 60 henkilöä.

Liput joululounaalle maksavat 5 €, ja ne ovat myynnissä maanantain yhteisölounailla 5. ja 12.12. 

 

  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille
  • Nuorille Nuorille
  • Aikuisille Aikuisille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Hakunilan seurakunta

Ota yhteyttä

Johtava diakoniatyöntekijä
Hakunilan seurakunta

Työssäni parasta on ihmisten kohtaaminen ja kuunteleminen. Jo muutama keskustelukerta voi helpottaa ja auttaa eteenpäin. On suuri etuoikeus saada olla kuuntelijana mukana elämän monenlaisissa tilanteissa. 

Teen myös rippikoulutyötä, siinä on nuorten iloa ja elämänmakua.

Olemme täällä sinua varten, ota rohkeasti yhteyttä! Saat minuun yhteyden soittamalla, lähettämällä wa-viestin, tekstiviestin tai sähköpostin. 

 

Diakoniatyöntekijä
Hakunilan seurakunta

Teen diakoniatyötä Hakunilan seurakunnassa.
Minuun voit ottaa yhteyttä kriiseissä ja elämänongelmissa, jos koet tarvitsevasi kuuntelijaa ja jäsentelyapua ajatuksillesi. Keskusteluapu on maksutonta ja tapaamisia on useimmiten 1-5, tilanteesta ja tarpeesta riippuen. Tavoitat minut puhelimella, sähköpostilla tai WhatsAppilla. Ota yhteyttä, yksin ei tarvitse ihan kaikesta koittaa selvitä!
 
Me diakoniatyöntekijät olemme mukana seurakuntamme yhteisöllisissä ruokailuissa ja minut tavoittaakin lähes aina maanantaisin Hakunilan maanantaikirkosta ja yhteisölounaalta.