Seniorityön päiväretki Porvooseen 09.12.2022.

pe 9.12. klo 9.00
Porvoo ja otsikko

Hämeenkylän kirkko

Hämeenkylän seurakunnan seniorityön päiväretki Porvooseen pe, 09.12.2022 kello 09.15-18.00.

Hämeenkylän seurakunnan seniorityön retket ovat kysyttyjä ja haluttuja. 

Lähdemme perjantaina 09.12.2022 aamulla 09.15 tilausbussilla kohti Porvoota. Kohteessa Porvoon suomalaisen seurakunnan kirkkoherra, monille vantaalaisille tuttu Pontus Salmi ottaa meidät vastaan ja toimittaa ehtoollishartauden Porvoon Tuomiokirkossa, jonka hän myös meille esittelee. 

Ehtoollishartauden ja kirkon esittelyn jälkeen on mahdollisuus ostoksiin Porvoon keskustassa ja vanhassa kaupungissa. Siirrymme lounaalle Haikon Kartanoon. Paluumatkalla on mahdollisesti toinen tilaisuus suorittaa joululahjaostoksia. 

Ilmoittaudu 30.11.2022 mennessä retkeen Hämeenkylän seurakunnan kirkkoherranvirastoon P. 098306450 ma-pe 09-14. Ilmoittautuessasi mainitse allergiat ja erityisruokavaliot. Retken hinta 60 euroa sisältää kuljetukset, ohjelman ja lounaan. Linja-autossa laulamme matkan aikana Kauneimpia Joululauluja. 

Seniorityön pastori Jaakko Kara sekä diakonissa Alex Anttila osallistuvat retkeen. 

Tervetuloa iloiseen seuraan! Odotamme sinua. 

  • Aikuisille Aikuisille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Hämeenkylän seurakunta

Ota yhteyttä

Diakonissa
Hämeenkylän seurakunta

Virkavapaalla

Morjensta pöytään suoraan rajan takaa, Espoon puolelta!

Olen aloittanut diakoniassa Hämeenkylässä pääsiäisen alla Herran vuonna 2022. Aiemmin olen ollut diakoniahommissa Raahen maalaisseurakunnassa sekä Stadissa Roihuvuoren kaupunkiseurakunnassa. Sairaanhoitaja-diakonissaksi valmistuin Oulusta 2018. Nyt saan tehdä diakoniaa sielunmaisemassani hybridiseurakunnassa Kehä III:n varrella, lähellä luontoa ja palveluja.

Mua voi nähdä mm. kirkolla, Café Pähkinässä, kylänraitilla Hämeenkylän K-Superilla ja joskus paikallisessa Mäkkärissä. Tahdon palvella seurakuntaa rennolla meiningillä. Mut saa kiinni myös WhatsAppilla. :)

Toimistosihteeri
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa