Juhlajumalanpalvelus: Hoosianna! Hämeenkylän kirkko 30 v.

su 27.11. klo 10.00
Hämeenkylän kirkko

Hämeenkylän kirkko

Osallistu paikan päällä tai verkossa
Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Tapahtuma toistetaan ulkoisessa palvelussa

Hämeenkylän kirkon 30-vuotisjuhla on ovella. Juhlimme tätä yhdessä ensimmäisenä adventtina 27.11.2022. Kirkonmenojen jälkeen kirkolla on perinteinen adventtitapahtuma klo 13 asti.

Pyhän aiheena Kuninkaasi tulee nöyränä.

Jumalanpalveluksen toimittavat kirkkoherra Matti Hyry, pastori Katja-Maaria Kaskinen sekä kanttori Hannu-Pekka Heikkilä. Jumalanpalveluksessa siunataan käyttöön lasten oma alue.

Adventtitapahtumassa on tarjolla ja ostettavissa jouluisia herkkuja, lähetysmyyjäiset, joulukorttipaja, toiminnallinen tonttupolku sekä muuta mukavaa ohjelmaa koko perheelle. Paikalla myös joulupukki sekä rapsutuksia rakastavat Hali-Bernit (koiria). Rakenna joulupuu -keräys alkaa. Nuortentilassa pipareiden koristelua sekä kisailua.

Sydämellisesti tervetuloa kirkolle laulamaan Hoosiannaa ja avaamaan joulukautta!

 

 

  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille
  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Hämeenkylän seurakunta

Ota yhteyttä

Kirkkoherra
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Olen aloittanut Hämeenkylän seurakunnan kirkkoherrana 1.2.2021 alkaen. Hämeenkylä on minulle tuttu vuosien takaa. Tulin Hämeenkylän lukioon töihin v. 1999 ja siirryin seurakuntapapiksi v. 2008. Erityisen iloinen olen vanhoista oppilaistani, joita olen saanut vihkiä ja joiden lapsia olen saanut kastaa. Jos haluat auttaa seurakuntaa ja alueen ihmisiä osaamisellasi, ota minuun yhteyttä.