Iltamessu Tikkurilan kirkossa

to 24.11. klo 19.00 – 19.45
Pyöreän oranssin kynttilän liekki valaisee keskellä pimeyttä.

Tikkurilan kirkko

Yhteisöllisesti toteutettava iltamessuhetki, joka toteutuu esirukousalttareissa , Sanassa, voimaannuttavissa yhteislauluissa ja mahdollisuudessa yhteiseen hiljentymiseen. Ennen messua klo 18 tarjolla kasvikeittoa 2 euron hintaan.

Iltamessu torstaisin Tikkurilan kirkossa klo 19.00.

Lämpimästi tervetuloa yhteisöllisesti toteutettavaan iltamessuhetkeen, joka toteutuu esirukousalttareissa , Sanassa, esirukouspalvelussa, voimaannuttavissa yhteislauluissa ja mahdollisuudessa yhteiseen hiljentymiseen. Vapaaehtoiset messun toteuttajat ovat arki-illan messuhetken kantava voima. Jokainen messu on tekijöidensä näköinen.

Messua ennen tarjolla teetä ja kasviskeittoa klo 18.00 viereisessä seurakuntasalissa 2 euron hintaan.

Tule mukaan torstai-illan messupalveluyhteisöön! Esimerkiksi keittotarjoilun järjestäjäksi, messumuusikoksi, esirukoilijaksi, juontajaksi, ehtoollisavustajaksi ja messun toimittajaksi, lisätietoa messupapilta Jarkko Korhoselta: 0406262436 / jarkko.korhonen@evl.fi

  • Nuorille Nuorille
  • Aikuisille Aikuisille
  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Ota yhteyttä

Pappi
Tikkurilan seurakunta

Olen ollut lähetyslentotyössä Afrikassa ennen paluuta Tikkurilan seurakunnan palvelukseen. Rukous on voimavara ja auttaa minua jaksamaan niin papin työssä kuin lentäjänä. Voit lukea lisää lähetystyöstä tästä ja Lähetyslentäjien eli MAF:n toiminnasta tästä.