Nuorten aikuisten leiri

pe 14.10. klo 17.00 – su 16.10. klo 14.00
Kuvassa syksyisiä lehtiä ja teksti

Enä-Sepän leirikeskus, Vihti

Ilmoittautuminen on päättynyt

Nuorten aikuisten leiri järjestetään Vantaan seurakuntien yhteistyönä. Tervetuloa nauttimaan syksystä ja yhdessäolosta!

Nuorten aikuisten leiri järjestetään Vantaan seurakuntien yhteistyönä 14.-16.10.! Olet lämpimästi tervetullut mukaan nauttimaan syksystä, yhdessäolosta ja hyvästä ruuasta. Lähdemme matkaan yhteiskuljetuksella perjantaina illalla (lähdöt Tikkurilasta ja Myyrmäestä) ja palaamme sunnuntaina lounaan jälkeen. Ohjelmassa muun muassa saunomista, pelailua, askartelua, ulkoilua ja muuta mukavaa. Ilmoittautuminen linkin kautta 29.9. mennessä. 

  • Nuorille Nuorille
  • Aikuisille Aikuisille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

Ota yhteyttä

Nuorten aikuisten pappi
Tikkurilan seurakunta
PL 69
01301 Vantaa

Olen Tiksin seurakunnan nuorten aikuisten pappi. Se tarkoittaa, että voidaan törmätä nuorten aikuisten leireillä ja muussa toiminnassa, mutta myös, festareilla tai baarissa ja tietenkin ihan jumalanpalveluksissa ja toimituksissakin. Jos nähdään niin tule juttelemaan :).

Tiksissä olen ollut töissä pappina vuodesta 2015 ja jo sitä ennen isosena, kesäteologina ja vaikka missä muussakin hommassa. Sydämeltäni ja taustaltani olen vahvasti itävantaalainen ja on mahtavaa saada tehdä töitä juuri täällä.

Vastaan myös Tikkurilan seurakunnan aikuisrippikoulusta eli jos kirkkoon liittyminen tuntuu ajankohtaiselta ja ripari on vielä käymättä, ota yhteyttä.

Lue lisää nuorten aikuisten toiminnasta tästä.

Instagram: terhi_v