Mikkelinpäivän perhetapahtuma

su 2.10. klo 11.00
Kuvassa eräänlainen kartta, jossa rastirata. Rasteilla kuvina kynttilä, miekat, kamera, jousipyssy, siivet ja kahvikuppi.

Kivistön kirkko, Myyrmäen Virtakirkko

Turvassa – Mikkelinpäivän perhemessu ja -tapahtuma su 2.10. Kivistön kirkossa klo 11 ja Myyrmäen Virtakirkossa klo 12.

Kivistön kirkko

Turvassa – Mikkelinpäivän perhemessu ja -tapahtuma su 2.10. Messu klo 11, tapahtuma klo 12–15. Messussa papit Jere Hämäläinen, Mark Saba, kanttori Jussi-Pekka Heikkilä ja lastenkuoro Kastehelmi.                                              Toimintapisteillä mm. bofferimiekkailua, enkelivalokuvaamo, Arkienkeli-rata, Amorin jousiammuntaa. Muskarihetket klo 13 ja 14. Enkelikahvilassa naposteltavaa.

Keittolounas klo 12-14, aikuiset 6€, yli 4v lapset 3€.

 

Myyrmäen Virtakirkko

Turvassa – Mikkelinpäivän perhemessu ja -tapahtuma su 2.10. Messu klo 12, tapahtuma klo 13–15. Messussa papit Antti Isopahkala, Iiro Salminen, kanttori Ritva Holma ja lapsia Ritva-Leena Tuulin johdolla.                                    Toimintapisteillä mm. bofferimiekkailua, enkelivalokuvaamo, Voimasiivet-rata, Amorin jousiammuntaa, jättipiirustuspaperi. Muskarihetket klo 13 ja 14. Enkelikahvilassa naposteltavaa.

 

TERVETULOA KAIKENIKÄISET!

Mukana kasvatuksen työntekijöitä, marttoja ja muita eri-ikäisiä vapaaehtoisia.

  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille
  • Aikuisille Aikuisille
  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Vantaankosken seurakunta

Ota yhteyttä

Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Vantaankosken seurakunta

Olen ollut seurakuntamme varhaiskasvatuksessa yli 30 vuotta ja työnkuva on vaihdellut laaja-alaisesti tässä vuosien aikana. Ja se juuri onkin pitänyt motivaation yllä, kun on saanut tehdä monia erilaisia asioita. Mm. parisuhde- ja perhetyö pyhäkoulun ja päivähoidon lisäksi, on ollut vastuualueenani, mutta nyt pääpaino on lastenohjaajien lähiesihenkilönä, kasvatuksen tapahtumissa, kaupungin varhaiskasvatuksen yhteyshenkilönä,  ja perhetyön vapaaehtoisissa. Jos kiinnostaa tulla lasten ja perheiden pariin vapaaehtoiseksi tai työharjoitteluun, ole yhteydessä.

Olen myös bibliodraama-, ja arkiretriittiohjaaja, joten voit törmätä minuun hiljaisuuden ja bibliodraaman yhteydessä. Tai tarvitessasi rinnallakulkijaa, olen myös hengellinen ohjaaja.