Kuuntelemaan jää Herraasi - sydäntäsi hän rohkaiskoon

pe 30.9. klo 16.00 – su 2.10. klo 16.00
Poitsilan mahtava vaaleankeltainen kartano Haminassa kutsuu lepäämään

Poitsilan kartano Haminassa

Ilmoittautuminen on päättynyt

Poitsilan kartanolla Haminassa on pitkät perinteet levon ja rauhan tyyssijana. Nyt tarjoamme ensimmäistä kertaa retriitin Poitsilassa, jossa myös Hiljaisuuden ystävät ry. toimii nykyään aktiivisesti

Kuuntelemaan jää Herraasi- sydäntäsi hän rohkaiskoon. 

Poitsilan kartano on kautta historiaan kutsunut ihmisiä lepäämään.  Retriitti vanhan ajan kartanomiljöössä Haminassa tarjoaa omaa aikaa ja mahdollisuuden rauhoittumiseen . Mielenrauhaa voit etsiä yhteisestä rukouksesta aittakappelin hämärässä tai lukuhetkestä kartanon kirjastossa tai kävelyltä läheisellä merenrannalla.  Retriitin ohjaavat Liisa Pietilä ja Tiina Palmu. Hinta 180 e sis. matkat, ohjelman ja täysihoidon. 

Ilmoittautuminen webropolin kautta. 

  

  • Aikuisille Aikuisille
  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

Ota yhteyttä

Johtava kasvatustyön pastori, aikuiskasvatus, työnohjaus, retriitit ja hiljaisuuden viljely
Seurakuntatyön erityispalvelut
(09) 83061 Vaihde
Asemakatu 12a
01300 Vantaa

Tavoitettavissa parhaiten klo 9-16 arkisin.

Tuen ja koordinoin Vantaan seurakuntien vapaaehtois- ja aikuistyötä järjestämällä neuvotteluja, suunnittelemalla ja toteuttamalla koulutuksia ja virkistystapahtumia yhdessä työntekijöiden kanssa.

Pidän huolta, että vantaalaisille on tarjolla hiljaisuuden retriittejä ja hiljaisuuden tapahtumia ympäri vuoden.

Koordioin seurakuntien työnohjausta ja olen työnohjaajana käytettävissä seurakuntien työntekijöiden ja vapaaehtoisten työnohjaukseen( yksilöt sekä ryhmät), sielunhoitoon ja hengelliseen ohjaukseen.

Olen kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämisestä ja hengellisyyden ja henkisyyden kysymyksistä arjen keskellä. Tätä haluan edistää toimimalla eri verkostoissa.

Minut tavoitat parhaiten arkisin klo 9-16. Jättämällä viestin puhelimen vastaajaan tai sähköpostitse löydämme toisemme varmasti.