Katson Sinun kättesi töitä – Vuorisaarna tämän päivän maailmassa

la 24.9. klo 10.00 – 16.00
Tyyni meri ja sinen taivas

Hakunilan kirkko

Mitä annettavaa Raamatulla voisi olla kamppailussamme luonnon ja paremman tulevaisuuden puolesta?

Jeesus opetti mielenmuutoksen välttämättömyydestä - mitä se tarkoittaa? Mitä voisi olla ekologinen kääntymys, suunta kohti tämän ajan kohtuullista elämänmuotoa? Voisimmeko kristittyinä kulkea kohti luontoyhteyttä, joka on läheinen kuin hengitys? Mitä mielekästä annettavaa Raamatulla voisi olla kamppailussamme luonnon ja paremman tulevaisuuden puolesta?

Ekoteologi Pauliina Kainulainen johdattaa Jeesuksen Vuorisaarnaan Hakunilan kirkolla lauantaina 24.9. klo 10-12. Alustuksen jälkeen yhteinen ruokailu. Klo 13-15 luomisen työpajat: Jouni Lamminmäki kertoo kuvin ja kertomuksin suurista linnuista, kanttori Sini Nikku laulattaa luontolauluja, Emma Perälä ohjaa akvarelli- ja sormivärimaalausta ja Sari Kokkosen ja Birgitta Tasavuoren seurassa päästään lattiakuvien maailmaan. Klo 15 yhteinen päätöshetki sekä kahvit.

Lisätietoa: www.vantaanseurakunnat.fi/katson-sinun-kattesi-toitaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille
  • Nuorille Nuorille
  • Aikuisille Aikuisille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Hakunilan seurakunta

Ota yhteyttä

Varhaiskasvatuksen pastori
Hakunilan seurakunta
Hakunilantie 48
01200 Vantaa

Kasvatuksen kysymykset ovat lähellä sydäntäni. Toimin työssäni erityisesti lasten ja perheiden parissa ja iloitsen päästessäni vuosittain myös rippikouluun oppimaan yhdessä upeiden nuortemme seurassa. Kasvatuksen pappina olen aina samalla kertaa oppimassa. Yhdessä kasvaminen on dialogia, vuoropuhelua.

Vapaa-ajalla liikun mielelläni lähiluonnossa, kävellen, luomakunnan kauneutta ihastellen. Usein metsälenkille mukaan pääsevät myös perheemme koirat Minttu ja Riia. Luonnon keskellä ymmärrän aina uudelleen, että ihmisenä olen osa Jumalan suurta suunnitelmaa. Luontosuhde muistuttaa myös arkipäiväisestä vastuustamme lähiluonnon ja koko luomakunnan puolesta.

Nykyään tunnen itseni vahvasti vantaalaiseksi, olenhan asunut Hakunilan kirkonkellojen kuuluvuusalueella jo lähes 30 vuotta. Juureni ovat Savon sydämessä, Nilsiässä. Maalaistalon tyttönä osaan arvostaen nauttia myös Hakunilan seurakunnan alueen viljapelloista ja lammaslaumoista.