Syksyinen vaellus Patvinsuon kansallispuistoon 23.-25.9.2022

pe 23.9. klo 7.00 – su 25.9. klo 23.00
Suo ja pitkospuut

Patvinsuon kansallispuisto

Ilmoittautuminen on päättynyt

Houkutteleeko Pohjois-Karjalan upeat maisemat ja syksyinen luonto? Haluatko vaeltaa hiljaisuudessa ja kuulla oman ja luonnon äänen, mitä niillä on sinulle kerrottavaa?

Vantaan seurakunnat järjestää ohjatun telttavaelluksen Patvinsuon kansallispuistossa. Patvinsuon kansallispuisto on Suomen itäisin kansallispuisto. Syksyisessä maisemassa vuorottelevat  laajat aapasuot ruskan väreissä ja komeat aarnimetsät joissa voimme tuntea vanhan metsän hiljaisuuden. 

Kuljemme n. 10-18 km päivämatkoja kansallispuiston läpi etelästä Koiteereen rannasta pohjoiseen kohti Suomusjärveä. Hyvä kunto on edellytys miellyttävälle vaelluskokemukselle. 

 Vaelluksella majoitumme telttoihin vuokratupien ja kirkasvetisen Suomujärven tuntumaan. Valmistamme ateriamme pääasiassa luonnossa.   Osallistujille on mahdollisuus lainata vaellusvarusteita, telttaa, rinkkaa ja trangiaa seurakunnalta. Oma makuupussi ja alusta on kuitenkin välttämätön. 

 Kuljemme osan reitistä hiljaisuudessa kehon, mielen ja hengen hyvinvointia tavoitellen. 

 Lähtö Inter City junalla Tikkurila – Joensuuu  pe 23.9 klo 7.14. Paluu Joensuu-Tikkurila su 25.9 klo 22.47. Joensuusta jatkamme matkaa Lieksaan     Patvinsuolle tilausbussilla. 

Matkan hinta 250 e sisältäen matkat, vaellusruoat, vakuutuksen, sekä eräoppaan ja matkan johtajan  palvelut. Ilmoittautuminen 26.8 mennessä Webropol-linkin kautta. Osallistujille lähetetään retkikirje viikolla 35, joka sisältää tarkan varusteluettelon. Ryhmälle pidetään yhteinen infotilaisuus 21.9 klo 17.30 -19.00  Hakunilan kirkolla. 

Toteutamme viikonloppuvaelluksen koronatilanteen vaatimukset huomioiden ja edellytämme osallistujilta terveyttä ja kohtuullista kuntoa. 

Retkellä eräoppaana Simo Ellilä ja matkan johtajana Tarja Korpela, Vantaan seurakuntien aikuiskasvatuspastori. 

  • Nuorille Nuorille
  • Aikuisille Aikuisille
  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

Ota yhteyttä

Johtava kasvatustyön pastori, aikuiskasvatus, työnohjaus, retriitit ja hiljaisuuden viljely
Seurakuntatyön erityispalvelut
(09) 83061 Vaihde
Asemakatu 12a
01300 Vantaa

Tavoitettavissa parhaiten klo 9-16 arkisin.

Tuen ja koordinoin Vantaan seurakuntien vapaaehtois- ja aikuistyötä järjestämällä neuvotteluja, suunnittelemalla ja toteuttamalla koulutuksia ja virkistystapahtumia yhdessä työntekijöiden kanssa.

Pidän huolta, että vantaalaisille on tarjolla hiljaisuuden retriittejä ja hiljaisuuden tapahtumia ympäri vuoden.

Koordioin seurakuntien työnohjausta ja olen työnohjaajana käytettävissä seurakuntien työntekijöiden ja vapaaehtoisten työnohjaukseen( yksilöt sekä ryhmät), sielunhoitoon ja hengelliseen ohjaukseen.

Olen kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämisestä ja hengellisyyden ja henkisyyden kysymyksistä arjen keskellä. Tätä haluan edistää toimimalla eri verkostoissa.

Minut tavoitat parhaiten arkisin klo 9-16. Jättämällä viestin puhelimen vastaajaan tai sähköpostitse löydämme toisemme varmasti.