Nuorten aikuisten kevätretki Vallisaareen

to 26.5. klo 10.00 – 16.00
Rinne, jossa kasvaa violetteja kukkia. Teksti: Retki Vallisaareen 26.5.

Ilmoittautuminen on päättynyt

Tervetuloa mukaan nuorten aikuisten kevätretkelle Vallisaareen!

Tervetuloa mukaan nuorten aikuisten kevätretkelle Vallisaareen helatorstaina 26.5.! Yhteislähtö Tikkurilasta n. Klo. 10, mutta mukaan voi tulla myös suoraan Kauppatorilta. Tikkurilan seurakunta tarjoaa lauttamatkan ja lounaan eli ainoastaan matka Helsinkiin on omakustanteinen. Ilmoittaudu mukaan 22.5. mennessä tästä linkistä https://link.webropol.com/s/kevatretkiLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

  • Nuorille Nuorille
  • Aikuisille Aikuisille


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Ota yhteyttä

Nuorten aikuisten pappi
Tikkurilan seurakunta
PL 69
01301 Vantaa

Olen Tiksin seurakunnan nuorten aikuisten pappi. Se tarkoittaa, että voidaan törmätä nuorten aikuisten leireillä ja muussa toiminnassa, mutta myös, festareilla tai baarissa ja tietenkin ihan jumalanpalveluksissa ja toimituksissakin. Jos nähdään niin tule juttelemaan :).

Tiksissä olen ollut töissä pappina vuodesta 2015 ja jo sitä ennen isosena, kesäteologina ja vaikka missä muussakin hommassa. Sydämeltäni ja taustaltani olen vahvasti itävantaalainen ja on mahtavaa saada tehdä töitä juuri täällä.

Vastaan myös Tikkurilan seurakunnan aikuisrippikoulusta eli jos kirkkoon liittyminen tuntuu ajankohtaiselta ja ripari on vielä käymättä, ota yhteyttä.

Lue lisää nuorten aikuisten toiminnasta tästä.

Instagram: terhi_v