Lähetystyön IDU-rukouspäivä

to 26.5. klo 9.30 – 16.30
Logo, jossa kasvot ja oranssilla pohjalla teksti: IDU. Alla lukee International Day for the Unreached.

Martinristi / Vantaankosken seurakunta

Tule rukoilemaan evankeliumilla vähiten tavoitettujen kansanryhmien puolesta ja osallistumaan IDU-tapahtuman livestriimiin etäryhmänä yhdessä toisten kanssa. Voit osallistua myös osan aikaa.

Maailmassa on vielä yli kaksi miljardia ihmistä, joilla ei käytännössä ole mahdollisuutta kuulla Jeesuksesta. IDU (International Day for the Unreached)-tapahtumassa pääset lähetystyön ytimeen, vähiten tavoitettujen kansanryhmien keskelle. Kuulet työn etenemisestä ja rukousryhmissä pääset osallistumaan työhön rukouksin.

Tapahtumassa on kolme osiota:

  • 10:00 Nuoret aikuiset lähetettyinä
  • 13:00 Työ haasteiden keskellä
  • 15:00 Kehitysyhteistyö vs. lähetystyö

Aiheita lähestytään puheenvuorojen, haastattelujen, paneelin ja videoiden kautta. Jokaiseen osuuteen sisältyy rukousta ja jakamista pienryhmissä.

Voit osallistua valitsemaasi osioon tai vaikka kaikkiin. 

Vapaa pääsy.

Martinristissä tarjolla aamukahvit klo 9.30 ja iltapäiväkahvit klo 14.30-15. Omakustanteinen ja omatoiminen lounas klo 12-13. 

Lämpimästi tervetuloa!

Tiedustelut: Markku Laakso, p. 040 862 1721.

 

  • Aikuisille Aikuisille
  • Lähetys- ja avustustyö Lähetys- ja avustustyö

Katso Idu-päivästä tarkemmin päivän esitteestä.


Järjestäjä

Vantaankosken seurakunta

Ota yhteyttä

Kansainvälisyys- ja lähetystyön koordinaattori
Vantaankosken seurakunta
Rajatorpantie 8
01600 Vantaa

Hei!

Olen Maria Järviniitty. Koordinoin Vantaankosken seurakunnassa lähetys- ja kansainvälisen työn asioita eri ikäisten keskuudessa. Koulutukseltani olen sairaanhoitaja (AMK), diakonissa ja lähetyssihteeri.

Ota minuun yhteyttä, kun haluat toimia lähetystyön tai kansainvälisen vastuun hyväksi tai ihan vaan tulla tutustumaan ja mutustelemaan, mikä olisi oma juttu.  

Minua voi tavata seurakunnan myyjäisissä, Mission Possible - Iloisesti Yhdessä -lähetysilloissa sekä vieraillessani vapaaehtoisten vetämissä lähetyspiireissä. On virkistävää päästä toimimaan yhdessä aarteiden, seurakunnan vapaaehtoisten kanssa. 

Tervetuloa mukaan yhteiselle matkalle!

Tavoitat minut puhelimella, sähköpostilla ja WhatsAppilla. Ollaan yhteyksissä!