Luostarin muurien suojassa - Hiljaisuuden retriitti Tallinnan birgittalaissisarten luostarissa

pe 20.5. klo 15.00 – su 22.5. klo 18.00

Tallinnan birgittalaissisarten luostari

Ilmoittautuminen on päättynyt

On aika avautua keväälle, uudelle kasvulle ja toivolle. 

Luostarissa nautimme rauhasta ja hiljaisuudesta toimivan vieraanvaraisen birgittalaissisaryhteisön keskellä. Inspiroivana ympäristönä on vuonna 1407 perustettu ja 2001 uudelleen rakennettu birgittalaisluostari Tallinnan Piritassa. Se sijaitsee luonnonkauniin Pirita-joen suistossa, osoitteessa Merivälja tee 18.

Retriitin hinta 240 euroa sisältää täysihoidon yhden hengen huoneessa ja laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki sekä bussikuljetuksen Tallinnan satamasta luostariin ja takaisin satamaan. Tarkemmat yksityiskohdat laivamatkoista ilmoitamme myöhemmin ilmoittautuneille. Retriitin osallistuja vastaa itse tarvittavista matkustusasiakirjoista. 

Retriitti on avoin kaikille kiinnostuneille! Retriitin ohjaavat Tarja Korpela ja Helena Hallenberg

Retriittiin ilmoittautuminen päättyy 22.4. ja sen voi perua maksutta 29.4. saakka. Tämän jälkeen retriitin voi perua maksutta vain lääkärintodistusta vastaan. Olemme yhteydessä ilmoittautuneisiin ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen. Paikkoja retriittiin on 20.

  • Aikuisille Aikuisille
  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

Ota yhteyttä

Johtava kasvatustyön pastori, aikuiskasvatus, työnohjaus, retriitit ja hiljaisuuden viljely
Seurakuntatyön erityispalvelut
(09) 83061 Vaihde
Asemakatu 12a
01300 Vantaa

Tavoitettavissa parhaiten klo 9-16 arkisin.

Tuen ja koordinoin Vantaan seurakuntien vapaaehtois- ja aikuistyötä järjestämällä neuvotteluja, suunnittelemalla ja toteuttamalla koulutuksia ja virkistystapahtumia yhdessä työntekijöiden kanssa.

Pidän huolta, että vantaalaisille on tarjolla hiljaisuuden retriittejä ja hiljaisuuden tapahtumia ympäri vuoden.

Koordioin seurakuntien työnohjausta ja olen työnohjaajana käytettävissä seurakuntien työntekijöiden ja vapaaehtoisten työnohjaukseen( yksilöt sekä ryhmät), sielunhoitoon ja hengelliseen ohjaukseen.

Olen kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämisestä ja hengellisyyden ja henkisyyden kysymyksistä arjen keskellä. Tätä haluan edistää toimimalla eri verkostoissa.

Minut tavoitat parhaiten arkisin klo 9-16. Jättämällä viestin puhelimen vastaajaan tai sähköpostitse löydämme toisemme varmasti.

Yhteisen seurakuntatyön palvelut: viestintä, retriitit, hankinnat, projektit, työsuojeluvaltuutettu
Seurakuntatyön erityispalvelut
(09) 83061
Asematie 12
01300 Vantaa

Viestintä, retriitit, hankinnat ja työsuojeluasiat, tapahtumat, projektit

Toimin kasvatus- ja sairaalatyönsihteerinä Vantaan seurakuntien yhteisen seurakuntatyön palveluissa. Tiedotan mm. retriiteistä, konserteista ja erilaisista yhteisistä tapahtumista. Kauttani tavoitat myös oppilaitostyön ja sairaalatyön työntekijät, jos et saa heihin muuten yhteyttä. Teen töitä pääsääntöisesti kasvatuksen ja sairaalatyön tiimeille, mutta etenkin viestintää myös koko yhteisille palveluille.

Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla.