Elastisen konsertti Tikkurilan kirkossa

pe 20.5. klo 18.00
Elastisen konsertti Tikkurilan kirkossa.

Tikkurilan kirkko

Rap-artisti Elastinen esiintyy Tikkurilan kirkossa Petteri Sariolan (kitara) ja Esa Mäkysen (basso) muodostaman akustisen kokoonpanon kanssa. Konsertin tuotto käytetään nuorten mielenterveystyön hyväksi Tikkurilan seurakunnan alueella. Liput 30 euroa ennakkoon Holvi-verkkokaupasta (ks. linkki) tai kirkon ovelta ennen konserttia.

Liput 30 € ennakkoon: Holvi-verkkokaupasta tai kirkon ovelta tunti ennen konserttia. Pieni määrä lippuja on varattavissa ennakkoon Tikkurilan kirkon (Asematie 12 a) palvelupisteeltä heille, joilla ei ole mahdollisuutta käyttää nettiä.

Konsertin tuotolla tullaan toteuttamaan Tikkurilan seurakunnan kautta walk in -terapiatoimintaa. Vantaalla sekä nuorten että nuorten aikuisten mielenterveyspalvelut ovat ruuhkautuneet. Matalan kynnyksen walk in -terapian avulla voidaan tarjota apua ja tukea sitä tarvitseville nuorille.

Muusikkona ja tuottajana ansioitunut Elastinen esiintyy konsertissa yhdessä bänditovereidensa, kitaristina ja laulutekijänä tunnetun Petteri Sariolan sekä basisti Esa Mäkysen, kanssa. Fintelligens-duossa uransa aloittanut räppäri on julkaissut kuusi sooloalbumia ja ollut Cheekin kanssa osa Profeetat-kokoonpanoa. Platinalevyn kuulijalukuihin yltänyt albumi Uusia Muistoi julkaistiin marraskuussa 2020, ja se sisältää tuplaplatina-hitit Supervoimii sekä Epäröimättä hetkeekään (feat. Jenni Vartiainen). Huhtikuussa artisti julkaisi uuden singlen Hetken tässä kaikes on järkee, jolla vierailee Johanna Kurkela.

Kuva: Viivi Huusko

  • Musiikki Musiikki


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta