Meditatiivinen iltamessu

to 7.4. klo 20.00 – 20.45
Kaksi valkoista kynttilää loistamassa mustaa, pimeää taustaa vasten.

Tikkurilan kirkko

Meditatiivinen iltamessu torstaisin Tikkurilan kirkossa. Tule yhdessä laulamaan, rukoilemaan, hiljentymään, palvelemaan tai palveltavaksi. Teetä tarjolla kaikille ja kasviskeittoa 2 euron hintaan ennen messua klo 19 seurakuntasali Voimassa.

Klo 20 Meditatiivinen iltamessu Tikkurilan kirkossa, lämpimästi tervetuloa yhteisöllisesti toteutettavaan iltamessuhetkeen! Meditatiivisuus toteutuu esirukousalttareissa, yhteislauluissa, Sanassa ja hiljentymisessä. Messuun kutsutaan kaikkia, tule juuri sellaisena kuin olet!

Jokainen meditatiivinen iltamessa on tekijöidensä näköinen: messun toteuttajaporukkaan voit tulla mukaan erilaisiin vapaaehtoistehtäviin. Säestäjiä, juontajia, esirukoilijoita, raamatunlukijoita, esirukousalttareiden rakentajia, kasvikeittohetken järjestäjiä ja teen keittäjiä ja ehtoollisavustajia tarvitaan jokaiseen torstai-iltaan. Messun yhteydessä voit liittyä QR-koodilla messun toteuttajien WhatsApp-ryhmään. Ja jokaisessa iltamessussa on lista, johon voi myös ilmoittautua kevätkauden iltamessuihin erilaisiin vapaaehtoisiin palvelutehtäviin.

Voit palvella iltamessussa omilla lahjoillasi!

Vapaaehtoiseksi messupalvelijaksi voit ilmoittautua myös suoraan ottamalla yhteyttä pappi Mirka Härköseen: 040 630 7733, mirka.harkonen@evl.fi.

 

  • Nuorille Nuorille
  • Aikuisille Aikuisille
  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Ota yhteyttä

seurakuntapastori
Tikkurilan seurakunta

Olen aikuistyön pappi ja vastaan muun muassa yli 40-vuotiaiden sinkkutoiminnasta. Seurakunnan sinkut löytyvät myös Facebookista nimellä Seurakunnan sinkut. Minulle saakin mieluusti esittää toiveita sinkkutoiminnan sisällöstä! 

Minut on vihitty papiksi vuonna 2010 ja olen työskennellyt Tikkurilassa vuodesta 2014. Pidän paljon työstäni ja kohtaan ihmisiä seurakuntatyössä vauvasta vaariin erilaisissa elämäntilanteissa. Työhöni kuuluvat erilaiset toimitukset, jumalanpalvelukset ja rippikouluissa mukana oleminen.