Joulumyyjäiset

la 4.12. klo 11.00 – 14.00
Koristeltuja joulupipareita

Tikkurilan kirkko

Tervetuloa joulumyyjäisiin aistimaan joulutunnelmaa! Tähän tilaisuuteen edellytetään koronapassia. Piipahda joulumyyjäisissä riisipuurolla ja joulutortulla. Kahviossa tarjolla jouluisia herkkuja ja myyjäisissä myynnissä mm. leivonnaisia ja käsitöitä. Tuotto käytetään lähetystyön hyväksi.

Tikkurilan kirkolla järjestetään joulumyyjäiset la 4.12.2021 klo 11-14. Myynnissä on käsitöitä, kuten villasukkia, pipoja ja lapasia, leivonnaisia ja Pyhän Laurin kahvia. Myyjäisissä on myös arpajaisia. Kirkon aulassa on myynnissä riisipuuroa ja joulutorttuja, sekä muita jouluisia herkkuja. Tilaisuuden tuotto käytetään seurakunnan nimikkolähetystyön tukemiseksi. 

Tähän tilaisuuteen osallistuminen edellyttää voimassa olevaa koronapassia. Kyse on Aluehallintoviraston määräyksestä. Koronapassi tarkistetaan tilan ovella. Henkilöllisyystodistusta saatetaan kysyä. Koronapassia ei edellytetä alle 16-vuotiailta.

Jos voimassa olevaa koronapassia ei ole, tilaisuuteen ei voi osallistua.

Koronapassin saa tulostettua tai tallennettua matkapuhelimeen Omakannasta osoitteesta kanta.fi. Sen voi esittää paperisena tai matkapuhelimesta. Suosittelemme saapumaan hyvissä ajoin, sillä koronapassien tarkistus voi hidastaa sisäänkäyntiä. Kaikissa tilaisuuksissamme on vahva maskisuositus.

Yleinen koronaohje löytyy täältä: https://www.vantaanseurakunnat.fi/info-ja-asiointi/koronaohje

 


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Ota yhteyttä

Lähetystyön ja kansainvälisen työn sihteeri
Tikkurilan seurakunta
PL 69
01301 Vantaa