Selkokieliset kauneimmat joululaulut kitaralla

pe 3.12. kello 18.00
Kuvassa kitaristi Sami Asp.
Korson kirkko

Tule laulamaan kauneimpia joululauluja!

Kauneimmat joululaulut kitaralla yhdessä gospelmuusikko Sami Aspin kanssa. 

Mukana laulamassa myös kehitysvammaistyön diakoni Kristiina Tuohimaa-Salminen, Sara Safiyari ja Jukka Nylund.

Tilaisuus striimataan Korson seurakunnan youtube-tilille. 

Ennen tilaisuutta mahdollisuus tutustua Minun erityinen elämäni -taidenäyttelyyn, jossa on  kehitysvammaisten ihmisten tekemiä piirustuksia ja maalauksia omasta elämästä korona-aikana.

Tilaisuudessa ei ole käytössä koronapassia. Aluehallintoviraston määräyksestä tilaisuuden osallistujamäärä on rajoitettu puoleen tilan normaalista maksimihenkilömäärästä. Kaikissa tilaisuuksissamme on vahva maskisuositus.

Tuotto Suomen Lähetysseuralle.


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

Ota yhteyttä

Kehitysvammaistyön diakoni
Seurakuntatyön erityispalvelut
Faksi: 09 836 1099
Asematie 12a
01300 Vantaa

FB ryhmä: Erilaisten ystävien kirkko Vantaalla

Olen kehitysvammaistyön diakoni, sosionomi (YAMK) Kristiina Tuohimaa-Salminen ja toimin Vantaan seurakunnissa asiantuntijana kehitysvammaisuuten liittyvissä kysymyksissä. Suunnittelen kehitysvammaistyön toimintaa, ohjaan erilaisia ryhmiä, tuotan tapahtumia ja tapaan asiakkaita koko Vantaan alueella.  Vantaan seurakuntien kehitysvammaistyön painopisteenä on ihmisoikeusperusteisuus, joka näkyy toiminnassa erilaisten ihmisen osallistamisella ja ihmisoikeuksien puolustamisena.

Työssä minut voi löytää kitara kainalossa toimintakeskuksista, Vantaan vammaisneuvoston kokouksesta tai Vantaan seurakuntien erityisen tuen rippikoulusta moniaistillista messua toteuttamassa. Haluan kannustaa erilaisia ihmisiä erityisesti toimijoiksi.

Ota rohkeasti yhteyttä kaikenlaisissa asioissa.