Joulu Pohjantähden alla - Petri Laaksosen joulukonsertti

pe 3.12. kello 19.00
Joulu Pohjantähden alla - Petri Laaksosen joulukonsertti.
Tikkurilan kirkko

Laulaja-säveltäjä Petri Laaksonen esiintyy Joulu Pohjantähden alla - joulukonserteilla adventin aikaan useilla paikkakunnilla. Vuonna 1994 ensilevynsä Täällä Pohjantähden alla julkaisseen artistin ohjelmistoon kuuluvat joululaulut sekä niiden myötä hänen suositut joulukonserttinsa. Liput 20 € ennakkoon Ticketmaster tai kirkon ovelta ennen konserttia.

Petri Laaksonen on pidetty laulaja niin konserttisaleissa kuin kirkoissakin. Välittömänä esiintyjänä ja sielukkaana tulkitsijana hänellä on poikkeuksellinen kyky koskettaa kuulijoita melodisilla ja elämänmakuisilla lauluillaan.  Joulu Pohjantähden alla -joulukonsertti on oivallinen mahdollisuus virittäytyä vuoden suureen juhlaan vahvan tulkitsijan ja melodisten laulujen myötä, joilla Petri haluaa välittää joulun toivorikasta ja lohduttavaa viestiä, iloa ja rauhaa.

Jo lapsena Petristä vaikuttavinta joulussa oli kaunis joulumusiikki. Ammattimaiseksi säveltäjäksi ja laulajaksi ryhdyttyään hän alkoi itsekin säveltää joululauluja.

Laaksosen ensimmäinen joululevy Lumivalkeaa (kultalevy) julkaistiin vuonna 1997. Levyn nimikkolaulun lisäksi monet muutkin Laaksosen jouluiset sävelmät ovat jääneet elämään niin, että eri artistit ja kuorot ovat ottaneet hänen laulujaan ohjelmistoonsa. Petri Laaksosen toinen joululevy Talven syliin (2004) sai aikoinaan myös erinomaisen vastaanoton, levyn singlen (Talven syliin) nousten Radio Suomen listaykköseksi (duetto Virve Rostin kanssa).

Tuotteliaan laulajasäveltäjä Petri Laaksosen artistiprofiili on monipuolinen. Jouluisten laulujen lisäksi hänen kynästään ovat lähtöisin mm. suositut euroviisuhitit Eläköön elämä, Sata salamaa, Oot voimani mun, kuin jo edellä mainittu Täällä Pohjantähden alla - klassikkosävelmäkin. Kuulijoiden sydämiin hän on laulanut itsensä myös monilla romanttisilla iskelmillä sekä hengellisillä lauluilla klassikkorunoilijoiden teksteihin säveltämiensä laulujen ohella. Laaksosen levyjä on myyty yhteensä lähes 300 000 kappaletta.


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta