Hengitän hiljaisuutta - Aamuhetket Tikkurilan kirkolla tiistaista torstaihin

ke 1.12. klo 7.45 – 8.15
Kuvassa graafinen kuva Tikkurilan kirkosta. Ristikoru etualalla.

Tikkurilan kirkko

Lempeä kehollinen harjoitus keskiviikkoisin. Aamussa kaikille sopivia levollisia liikkeitä. Mielen hiljentyessä avaudumme Pyhän läsnäololle ja rukoukselle.

Keskiviikkoaamun kehollisissa  harjoitteissa hoidamme kehoamme, mieltämme ja henkeämme lempeästi.  Aamutuokio on kuin miniretriitti jossa kuulostelemme alkavaa päivää rauhallisesti ja sisäisestä levosta käsin. Se sopii kaikille, eikä vaadi aiempaa kokemusta.  Aamuhetkeen et tarvitse mitään erityisiä varusteita, mutta halutessasi voit pukeutua joustaviin vaatteisiin.  Jumppa-alustan saat kirkolta.

 


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Ota yhteyttä

varhaiskasvatussihteeri
Tikkurilan seurakunta
PL 69
01301 Vantaa

Varhaiskasvatussihteerinä Tikkurilan seurakunnassa organisoin katsomuskasvatusyhteistyötä päiväkotien kanssa. Sitä toteutan yhdessä lastenohjaajien, pappien ja kanttoreiden kanssa. Katsomuskasvatusyhteistyöstä voit lukea lisää tästä. Päiväkodit löytävät aiheesta lisätietoa tästä.

Lastenkirkot messun yhteydessä ovat myös osa työtäni. Lastenkirkonohjaajina toimivat koulutetut vapaaehtoiset. Lisäksi työhöni kuuluvat muut, erilaiset työtehtävät lasten ja perheiden toimintaa suunnitellessamme ja toteuttaessamme.
 
Olen ollut töissä Tikkurilan seurakunnassa yli kymmenen vuotta. Välissä sijaistin yhden vuoden myös Vantaan seurakuntayhtymässä kehitysvammaistyön diakonia.
 
Tykkään tehdä töitä täällä! Ilmapiiri on mukava, rento ja kannustava. 

Vapaa-ajalla iloa tuovat luonto ja liikunta, perhe, ystävät, lukeminen ja elokuvat.