Lasten päivän konsertit

ke 24.11. kello 09.00 - 09.30
Siina Hirvonen.
Hakunilan kirkko

Siina Hirvosen iloiset konsertit juhlistavat lasten päivää.

Lapsille tuttu Siina Hirvonen esittää kivoja lastenlauluja kahdessa konsertissa, valitse itsellesi sopiva aika klo 9 tai klo 10. Vapaa pääsy.

SIINA & TAIKARADIO -duon konsertissa laulubussi starttaa ja pyörät ne pyörivät koko päivän. Tervetuloa koko perhe bussiretkelle, jossa kaikki on mahdollista ja kaikki pääsevät mukaan yhteiseen lauluun ja leikkiin!

Penkin alta voi löytyä salamatkustajia tai bussi voi viedä matkustajansa vaikka keskelle suurkaupunkia. Voit myös joutua keskelle sammakoiden lystikästä hyppelyä. Taikaradio -Orkesterin -Duon akustisen lämmin ja innostava musiikki ilahduttaa kuulijansa päivää niin perinteisten tuttujen kuin uudempienkin laululeikkien sävelin! Kaikki mukaan yhteiseen ja iloiseen musiikkiseikkailuun!!!

Lastenmusiikkiorkesteri Siina & Taikaradio -Orkesteri on konsertoinut jo yli 14 vuotta ympäri Suomea. Siina on koulutukseltaan varhaisiän musiikinopettaja ja hän on tuttu musiikkitoimittaja myös tv:n lastenohjelmista sekä suosittu tubettaja YouTuben Siinan TaikaStudio -kanavalta.

Siina & Taikaradio -Orkesterilta ilmestyi juuri uusi lastenlaulu-cd "Laulubussi".
Siina & Taikaradio -Orkesteri sai Vuoden Lastenmusiikkiyhtye 2020 -palkinnon.


Järjestäjä

Hakunilan seurakunta

Ota yhteyttä

varhaiskasvatuksen ohjaaja
Hakunilan seurakunta
Hakunilantie 48
01200 Vantaa

Olen työskennellyt Hakunilan seurakunnassa vuodesta 2001 lähtien laaja-alaisesti varhaiskasvatuksen parissa.

Minulta voit kysyä päiväkerhosta, perhekerhoista, Kolohongan iltapäiväkerhosta sekä päivähoidon yhteistyöhön liittyvistä asioista. Keväällä 2018 aloitan ensiäidit-ryhmän työparin kanssa ja olen siitä todella innoissani.

Olen myös viiden lastenohjaajamme esimies ja minulle voit antaa palautetta, yhteistyötoiveita ja ideoita toimintaamme liittyen.

 

Kevyt

tuulahdus

SE ON SUOJELUSENKELISI

siitä tiedät, että kaikki on hyvin - nyt ja aina