Tie ajatuksiin - miesten retriitti Vihdin Riuttarannassa 29.-31.10.2021

pe 29.10. kello 16.00 - su 31.10. kello 16.00
sieni syksyisessä metsässä
Vihdin Riuttaranta

Ilmoittaudu tästä Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Hiljaisuuden retriitti juuri sinulle sopivalla sisällöllä? Luontoa ja ehkä nuotiotultakin? Täysihoito eikä mitään vaatimuksia?

Miesten retriitin ohjaavat retriitinohjaajat ja luonnossa liikkujat Vesa Keinonen ja Tapio Koivu. Retriitin virikepuheet keskittyvät miehen elämän erityiskysymyksiin, mutta myös ihan perinteiseen hiljaisuudesta nauttimiseen. Mukana syksyinen komea luonto.

HInta 160 e sis. täysihoidon 1 hh ja kuljetukset kohteeseen.

 


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

Ota yhteyttä

Yhteisen seurakuntatyön palvelut: viestintä, retriitit, hankinnat, projektit, työsuojeluvaltuutettu
Seurakuntatyön erityispalvelut
(09) 83061
Asematie 12
01300 Vantaa

Viestintä, retriitit, hankinnat ja työsuojeluasiat, tapahtumat, projektit Opintovapaalla 4.10.2021-31.1.2022. Sijaisena Sanni Kupiainen

Toimin kasvatus- ja sairaalatyönsihteerinä Vantaan seurakuntien yhteisen seurakuntatyön palveluissa. Tiedotan mm. retriiteistä, konserteista ja erilaisista yhteisistä tapahtumista. Kauttani tavoitat myös oppilaitostyön ja sairaalatyön työntekijät, jos et saa heihin muuten yhteyttä. Teen töitä pääsääntöisesti kasvatuksen ja sairaalatyön tiimeille, mutta etenkin viestintää myös koko yhteisille palveluille.

Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla.

 

Johtava kasvatustyön pastori, aikuiskasvatus, työnohjaus, retriitit ja hiljaisuuden viljely
Seurakuntatyön erityispalvelut
(09) 83061 Vaihde
Asemakatu 12a
01300 Vantaa

Tavoitettavissa parhaiten klo 9-16 arkisin.

Tuen ja koordinoin Vantaan seurakuntien vapaaehtois- ja aikuistyötä järjestämällä neuvotteluja, suunnittelemalla ja toteuttamalla koulutuksia ja virkistystapahtumia yhdessä työntekijöiden kanssa.

Pidän huolta, että vantaalaisille on tarjolla hiljaisuuden retriittejä ja hiljaisuuden tapahtumia ympäri vuoden.

Koordioin seurakuntien työnohjausta ja olen työnohjaajana käytettävissä seurakuntien työntekijöiden ja vapaaehtoisten työnohjaukseen( yksilöt sekä ryhmät), sielunhoitoon ja hengelliseen ohjaukseen.

Olen kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämisestä ja hengellisyyden ja henkisyyden kysymyksistä arjen keskellä. Tätä haluan edistää toimimalla eri verkostoissa.

Minut tavoitat parhaiten arkisin klo 9-16. Jättämällä viestin puhelimen vastaajaan tai sähköpostitse löydämme toisemme varmasti.