Yö kirkossa

la 23.10. kello 15.00
Tikkurilan kirkko

Ilmoittaudu tästä Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Yö kirkossa tulee taas!

Ilmoittaudu mukaan kaikkien aikojen yökylään Tikkurilan uudelle kirkolle 23.-24.10.2021

Yökyläreissu on tarkoitettu 7-14 -vuotiaille ilman huoltajaa. Yökylässä pääset tutustumaan Tikkurilan kirkkoon yöaikaan, tekemään yhdessä erilaisia tehtäviä sekä löytämään uusia ystäviä. Yökylävierailu alkaa lauantaina alkuillasta ja päättyy sunnuntaina Villasukkamessuun. Yökyläilijän hakijat ovat perheineen enemmän kuin tervetulleita mukaan kanssamme Villasukkamessuun. 

 

Yökyläpaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistujille tullaan lähettämään yökyläkirje ennen vierailua, jotta jokainen osaa ottaa tarvittavat yökyläkamat mukaan. 

 

Kuka lähtee yökyläilemään?

 

Ilmoittautuminen aukeaa tälle sivulle 20.9 klo 9:00


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Ota yhteyttä

Varhaisnuorisotyönohjaaja
Tikkurilan seurakunta
Asematie 12 a
01300 Vantaa

Moikka!

Olen Julia ja vastaan Tikkurilan seurakunnan varhaisnuorten toiminnasta. Rakastan kauniita ja visuaalisesti loppuun mietittyjä kokonaisuuksia. Vapaa-ajalla sukkapuikot viuhuaa niin paljon, etten aina meinaa malttaa mennä edes nukkumaan ja koko ystäväpiiri on jo sukitettu liian moneen kertaan! Harrastan vapaa-ajalla käsitöiden lisäksi myös musiikkia ja soitan naapureideni iloksi klassista musiikkia pianolla. Jos sinulla tulee mitä tahansa kysyttävää tai joitain ajatuksia varhaisnuorisotyöhön liittyen, soittele tai laita vaikka Whatsapp viestiä :)