Meditatiivinen iltamessu

to 21.10. kello 20.00 - 20.45
Kaksi valkoista kynttilää valaisee pimeyttä.
Tikkurilan kirkko

Meditatiivinen iltamessu torstaisin klo 20 Tikkurilan kirkossa. Tule yhdessä laulamaan, rukoilemaan, hiljentymään, palvelemaan tai palveltavaksi.

Lämpimästi tervetuloa yhteisöllisesti toteutettavaan iltamessuhetkeen. Rukous, Sana, voimaannuttavat yhteislaulut ja mahdollisuus yhteiseen hiljentymiseen ovat arki-illan messuhetken kantava voima. Messuun kutsutaan kaikkia, tule juuri sellaisena kuin olet.

Messua ennen teetä tai kasviskeittoa tarjolla klo 19.00.

Halutessasi voit ilmoittautua vapaaehtoiseksi tuleviin hetkiin iltamessun yhteydessä: Tule messupalvelijaksi säestämään, esilaulamaan, juontajaksi, rukoilijaksi, tekstinlukijaksi, ehtoollisenjakajaksi, teehetkien järjestäjäksi, kasviskeittoa tekemään tai vaikka ovella vastaanottajaksi. Voit palvella iltamessussa omilla lahjoillasi.

Vapaaehtoiseksi messupalvelijaksi voit ilmoittautua myös ottamalla suoraan yhteyttä pappi Mirka Härköseen 0406307733, mirka.harkonen@evl.fi.

 


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Ota yhteyttä

seurakuntapastori
Tikkurilan seurakunta

Olen aikuistyön pappi ja vastaan muun muassa yli 40-vuotiaiden sinkkutoiminnasta. Seurakunnan sinkut löytyvät myös Facebookista nimellä Seurakunnan sinkut. Minulle saakin mieluusti esittää toiveita sinkkutoiminnan sisällöstä! 

Minut on vihitty papiksi vuonna 2010 ja olen työskennellyt Tikkurilassa vuodesta 2014. Pidän paljon työstäni ja kohtaan ihmisiä seurakuntatyössä vauvasta vaariin erilaisissa elämäntilanteissa. Työhöni kuuluvat erilaiset toimitukset, jumalanpalvelukset ja rippikouluissa mukana oleminen.