Pyhiinvaellus - matka vai jotain muuta? Asiantuntijaseminaari pyhiinvaelluksesta

pe 15.10. kello 13.00 - 16.30
Kypsää viljaa
Tikkurilan kirkko

Miksi pyhiinvaellus on juuri nyt niin ajankohtaista ja suosittua? Millainen on pyhiinvaelluksen historia ja teologinen tausta? Mitä moderni pyhiinvaellus on?

Helsingin, Vantaan ja Espoon seurakunnat järjestävät ensimmäistä kertaa Pyhiinvaellusseminaarin Tikkurilan uudessa kirkossa. Tule kuuntelemaan laadukasta ohjelmaa ja keskustelemaan lopuksi itse yhdessä panelistien kanssa pyhiinvaellukseen liittyvistä teemoista. Ohjelman saat ladattua tarkemmin allaolevasta linkistä. Seminaaria voit seurata joko paikan päällä tai striimin kautta Kirkko Vantaalla -Facebook-sivullaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Tapahtuman järjestävät yhdessä Helsingin, Vantaan ja Espoon seurakuntayhtymät. Tilaisuus on ilmainen. 

Tervetuloa!

Pyhiinvaellusseminaariohjelma

Lisätiedot

Tarja Korpela tarja.korpela@evl.fi 


Ota yhteyttä

Johtava kasvatustyön pastori, aikuiskasvatus, työnohjaus, retriitit ja hiljaisuuden viljely
Seurakuntatyön erityispalvelut
(09) 83061 Vaihde
Asemakatu 12a
01300 Vantaa

Tavoitettavissa parhaiten klo 9-16 arkisin.

Tuen ja koordinoin Vantaan seurakuntien vapaaehtois- ja aikuistyötä järjestämällä neuvotteluja, suunnittelemalla ja toteuttamalla koulutuksia ja virkistystapahtumia yhdessä työntekijöiden kanssa.

Pidän huolta, että vantaalaisille on tarjolla hiljaisuuden retriittejä ja hiljaisuuden tapahtumia ympäri vuoden.

Koordioin seurakuntien työnohjausta ja olen työnohjaajana käytettävissä seurakuntien työntekijöiden ja vapaaehtoisten työnohjaukseen( yksilöt sekä ryhmät), sielunhoitoon ja hengelliseen ohjaukseen.

Olen kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämisestä ja hengellisyyden ja henkisyyden kysymyksistä arjen keskellä. Tätä haluan edistää toimimalla eri verkostoissa.

Minut tavoitat parhaiten arkisin klo 9-16. Jättämällä viestin puhelimen vastaajaan tai sähköpostitse löydämme toisemme varmasti.