Puuhakokkis Ilolassa torstaisin 7-14 -vuotiaille

to 7.10. kello 17.30
Ilolan seurakuntatalo / Tikkurilan seurakunta

Ilmoittaudu tästä Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Ilolan puuhakokkis (2.kerhojakso)

Kerho on tarkoitettu kaikille 7-14 -vuotiaille kerhosta kiinnostuneille varhaisnuorille. Kerhoa ohjaa kaksi seurakuntamme nuorta kerhonohjaajaa. Kerhossa kokkaillaan ja askarellaan vuoroviikoin. Tämän lisäksi kerhossa tutustutaan uusiin ystäviin, leikitään ja vietetään aikaa yhdessä. Kerhokertoja on viisi, jotka ajoittuvat ajalle 7.10-11.11 joka torstai klo 17:30-19:00. Iloittautuminen kerhoon tapahtuu yllä olevan ilmoittautumislinkin kautta. Kerhopaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kerhossa otetaan koronaturvallisuus huomioon. Muutokset voivat olla mahdollisia, mikäli valtakunnallinen koronatilanne muuttuu.

 

Ilmoittautuminen aukeaa 13.10 klo 9 tälle sivulle!


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Ota yhteyttä

Varhaisnuorisotyönohjaaja
Tikkurilan seurakunta
Asematie 12 a
01300 Vantaa

Moikka!

Olen Julia ja vastaan Tikkurilan seurakunnan varhaisnuorten toiminnasta. Rakastan kauniita ja visuaalisesti loppuun mietittyjä kokonaisuuksia. Vapaa-ajalla sukkapuikot viuhuaa niin paljon, etten aina meinaa malttaa mennä edes nukkumaan ja koko ystäväpiiri on jo sukitettu liian moneen kertaan! Harrastan vapaa-ajalla käsitöiden lisäksi myös musiikkia ja soitan naapureideni iloksi klassista musiikkia pianolla. Jos sinulla tulee mitä tahansa kysyttävää tai joitain ajatuksia varhaisnuorisotyöhön liittyen, soittele tai laita vaikka Whatsapp viestiä :)