Mikkelinpäivän perhetapahtuma

su 3.10. kello 12.00 - 15.00
Kolme värikästä enkelihahmoa.
Kivistön kirkko, Myyrmäen Virtakirkko, Myyrmäen kirkko (suljettu)

Enkeleiden matkassa perhetapahtuman viettoon Virtakirkolle, Myyrmäen kirkon konttikylään tai Kivistön kirkolle ja sen ympäristöön. On muskaria ja perhevalokuvausta, Päkän rastirataa, taivaallisten sotajoukkojen bofferimiekkailua.

Enkeleiden matkassa perhetapahtuman viettoon Virtakirkolle, Myyrmäen kirkon konteille ja metsikköön tai Kivistön kirkolle ja sen ympäristöön. 
Virtakirkolla klo 12.00 perhemessu ja sen jälkeen muskari ja perhevalokuvausta Foto profiilin toteuttamana (maksu tilattujen kuvien mukaan). Ja take away-kahvit / pillimehut mukaan sekä lapsille askartelupussit.

Klo 13-15 Kontilla ja Kivistön kirkolla Päkän rastirata; jos haluat heittäytyä hurjaksi, voit kokeilla taivaallisten sotajoukkojen bofferimiekkailua, enkeliaiheisia näyttelyjä ja take away-kahvit / pillimehut  ja lapsille askartelupussit enkeli Mikaelin ja Gabrielin kahvilasta, sekä muutakin mukavaa touhua.

Klo 13.30 enkeliaiheista musiikkia Kivistön kirkon kirkkosalissa.


Järjestäjä

Vantaankosken seurakunta

Ota yhteyttä

Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Vantaankosken seurakunta

Olen ollut seurakuntamme varhaiskasvatuksessa jo yli 30 vuotta ja työnkuva on vaihdellut laaja-alaisesti tässä vuosien aikana. Ja se juuri onkin pitänyt motivaation yllä, kun on saanut tehdä monia erilaisia asioita. Mm. parisuhde- ja perhetyö pyhäkoulun ja päivähoidon lisäksi, on ollut vastuualueenani, mutta nyt pääpaino on pyhäkoulutyössä ja päivähoidon yhteyshenkilönä sekä varhaiskasvatuksen vapaaehtoisissa (kerhomummot, varaisovanhemmat, pyhäkoulun ohjaajat, tapahtumat). Jos kiinnostaa tulla lasten ja perheiden pariin vapaaehtoiseksi, ole yhteydessä.

Olen myös bibliodraama- ja arkiretriittiohjaaja, joten voit törmätä minuun hiljaisuuden ja bibliodraaman yhteydessä. Ja joskus myös Israelilaisten tanssien pyörteissä.