Tikkurilan seurakunta mukana maalaismarkkinoilla 2-3.10

la 2.10. kello 09.00 - su 3.10. kello 16.00
Kaksi naista kävelee markkinoilla
Tikkurilan kirkko

Seurakunnan teltalla on myynnissä popcornia, grillimakkaraa, virvokkeita sekä jääkaappimagneetteja. Tikkurilan kirkolla ohjelmassa rintanappien ja Raamattumerkkien väritystä, käsityöpaja Käenkukan taide- ja myyntinäyttely sekä viittomakielisen seurakuntaryhmän tekemää valokuvataidetta. Sunnuntaina kirkossa vietetään Mikkelinpäivän Enkelikirkkoa sekä tutustutaan kirkkoon Hertta kirkonrotan mukana erilaisissa toimintapisteissä. Tervetuloa kaikenikäiset!

Tikkurilan seurakunta ja Vantaan seurakuntayhtymän seurakuntatyön erityispalvelut ovat mukana Tikkurilan maalaismarkkinoilla 2-3.10 klo 9-16. Tikkurilan seurakunnan teltan löydät Asematieltä kirkon edustalta. Teltalla on myynnissä popcornia sekä Raamatunaiheisia jääkaappimagneetteja nuorisotoiminnan hyväksi sekä grillimakkaraa ja virvokkeita sekä villasukkia ja Pyhän Laurin kirkon kahvia lähetystyön hyväksi. Vehkapolun kerhotilassa toimii markkinoiden ajan rintanappien ja Raamattumerkkien värityspiste, jossa voit askarrella mieleisen rintanapin tai kirjanmerkin.

Seurakuntasali Voimassa on käsityöpaja Käenkukan taide-ja myyntinäyttely sekä viittomakielisen seurakuntaryhmän koostama näyttely Laupiaasta samarialaisesta. Käenkukka on Vantaan kaupungin vammaispalvelujen käsityöverstas. Maalaismarkkinoiden ajan Käenkukan pajalaiset esittelevät ja myyvät käsityötuotteita, joissa tekijöidensä tarinat ovat esillä. Myös Laupias samarialaisen taitelijat ovat esittelemässä tekemäänsä valokuvataidetta.

Tikkurilan kirkon tornikellopeli, eli Carillon, soi maalaismarkkinoiden aikana lauantauna klo 10, 15 ja 16 sekä sunnuntaina klo 12, 13 ja 14. 

Sunnuntaina 3.10 klo 10 vietetään Tikkurilan kirkossa Mikkelinpäivän Enkelikirkkoa. Messun jälkeen klo 14 saakka kirkonrotta Hertta toivottaa kaikki perheet kaupunkikotinsa, eli Tikkurilan kirkon tupareihin. Lapset pääsevät tutustumaan kirkkoon erilaisissa toimintapisteissä, joissa on luvassa taidetta, hiljentymistä, ongintaa, askartelua ja rakentelua. Ohjelmassa mm. nalleneuvola, johon voit tuoda oman perhoeläimesi neuvolan tarkastukseen sekä perhekuvaus, jossa voit kuvauttaa perhepotretin.

Tervetuloa kaikenikäiset tutustumaan Tikkurilan kirkkoon ja toimintaan!

 

 


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat