Syysvaellus Kolin kansallispuiston maisemissa 24.-26.9.2021 (toteutetaan telttavaelluksena)

pe 24.9. kello 07.00 - su 26.9. kello 21.30
Kolin maisema
Kolin kansallispuisto

Ilmoittaudu tästä Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Syksyinen Kolin kansallispuisto ja henkeäsalpaavat vaaramaisemat? Raikas ilma täynnä metsän tuoksuja? Sieniä, talveen valmistautuvia kasveja ja eläimiä?

Vantaan seurakunnat järjestää perinteisen syysvaelluksen telttavaelluksena, tällä kertaa Kolin kansallispuistoon ja viikonlopun mittaisena. Ohjaajina eräopas Simo Ellilä ja aikuiskasvatustyön pastori Tarja Korpela. Maisemat ovat kauniita, maasto edellyttää kohtuullista kuntoa, mutta ei vaadi supersuorituksia. Voit tiedustella vaativuudesta tarvittaessa suoraan Tarja Korpelalta tarja.korpela@evl.fi. 

Vaellushinta 200 e sisältää junamatkat ja bussikuljetukset kohteeseen, telttamajoituksen, eräoppaan palvelut, retkimuonat. Varustevaatimuksena on oma makuupussi ja makuualusta. Rinkkoja saat tarvittaessa lainaan seurakunnalta. 

 


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

Ota yhteyttä

Johtava kasvatustyön pastori, aikuiskasvatus, työnohjaus, retriitit ja hiljaisuuden viljely
Seurakuntatyön erityispalvelut
(09) 83061 Vaihde
Asemakatu 12a
01300 Vantaa

Tavoitettavissa parhaiten klo 9-16 arkisin.

Tuen ja koordinoin Vantaan seurakuntien vapaaehtois- ja aikuistyötä järjestämällä neuvotteluja, suunnittelemalla ja toteuttamalla koulutuksia ja virkistystapahtumia yhdessä työntekijöiden kanssa.

Pidän huolta, että vantaalaisille on tarjolla hiljaisuuden retriittejä ja hiljaisuuden tapahtumia ympäri vuoden.

Koordioin seurakuntien työnohjausta ja olen työnohjaajana käytettävissä seurakuntien työntekijöiden ja vapaaehtoisten työnohjaukseen( yksilöt sekä ryhmät), sielunhoitoon ja hengelliseen ohjaukseen.

Olen kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämisestä ja hengellisyyden ja henkisyyden kysymyksistä arjen keskellä. Tätä haluan edistää toimimalla eri verkostoissa.

Minut tavoitat parhaiten arkisin klo 9-16. Jättämällä viestin puhelimen vastaajaan tai sähköpostitse löydämme toisemme varmasti.